2200 španielských boháčov si kúpilo očkovací pas – sú preto obžalovaní z trestného činu

30.05.2022 22:31

Informovali o tom renomované španielske médiá El Mundo. Španielským superboháčom sa zrejme nepozdáva pochybná génová zmes vo forme úžasne účinných korona vakcín, ako nám to o nich dlho nahovárali prosystémoví experti a mainstream.

Viac ako 2200 bohatých Španielov si radšej kúpilo falošný očkovací pas. Španielska polícia ich obvinila, že sa za peniaze dali zaregistrovať v Štátnom očkovacom registri, kde predložili sfalšovaný očkovací certifikát.

Medzi nimi bol dokonca aj Jose Maria Fernadez Sousa-Faro prezident španielskeho farmaceutického koncernu PharmaMar. Podľa španielskych médií zaplatil za sfalšovaný certifikát niekoľko tisíc dolárov.

Na listine obvinených sú viacerí známi športovci a herci, ako aj jeden z najbohatších Španielov Trinitario Casanova.

Ide o prvý taký prípad v Európe, keď polícia odhalila ako bohatí a mocní sa vo veľkom rozsahu dopustili podvodu, keď si za peniaze zaobstarali očkovací certifikát. A práve z týchto kruhov sa pravidelne ozývali hlasy, že vakcíny proti korone sú efektívne a bezpečné a že každý, kto sa nedá očkovať, je nesolidárny a ohrozuje spoločnosť.

Možno s istotou vychádzať z toho, že tento španielsky prípad je takpovediac len špičkou z ľadovca. To znamená, že v Európe je obrovské množstvo tých, ktorí konali rovnako, ako 2200 španielskych boháčov.