„Najlepšie“ Nemecko všetkých čias: Azylanti kradnú kažodenne v supermarkete v Regensburgu! Teraz sa ešte aj vyhrážajú jeho manažérovi! Polícia k tomu mlčí!

23.12.2023 12:53

Ten sa odvážil zverejniť to, čo sa každý deň deje v jeho supermarkte Edeka: Rozkrádanie tovaru každý deň v hodnote niekoľko sto eur, niekedy aj za viac. Obyvatelia neďalekého azylového domu s plnými vreckami a taškami opúšťajú obchod bez zaplatenia.

 

Manažér Gatzke na Facebooku napísal:

“Bohužiaľ, momentálne ma ničia ultraľavičiari a už sa mi za to aj vyhrážali cez Instagram. Napísali, že mám očakávať ‚následky‘.

Ultrapravica to zasa využíva pre seba. Ja nie som ale ani pravica, ani ľavica. Len som oznámil fakty."

 

Extrémne ľavičiari obviňujú šéfa Edeky v regensburgskom nákupnom centre Donau (DEZ) z podnecovania proti utečencom.

 

Jeho prvým príspevkom bolo volanie o pomoc:

 

„Každý deň k nám prichádzajú muži oblečení v čiernom, všetci z azylových domov v Regensburgu. Naplnia si batohy a tašky a odídu von cez vchod bez platenia!“

 

K tomu povedal:

„Je to tak už od leta. V priemere sa každý deň ukradne tovar v hodnote okolo 300 až 500 eur. Škoda je až 12 500 eur mesačne.“

 

Gatzke teraz zmazal svoj príspevok na Facebooku - ale nie kvôli vyhrážkam, ako hovorí.

 

Zdôraznil:

„Nechcem ponúkať nikomu, či už pravici alebo ľavici, platformu na agitáciu. Jediné, čo ma zaujímalo, boli krádeže.

Zamestnávam ľudí z rôznych krajín a nemám žiadne predsudky!“

 

Gatzke sa okrem vyhrážok ale dočkal aj „veľkého povzbudenia“ – najmä od mnohých iných manažérov predajní, ktorí sú vraj v presne rovnakej situácii:

 

"Volali mi z celého Bavorska, Norimbergu, Mníchova,.... cítia to rovnako, majú to isté -  tieto krádeže azylantov sú ako mor."

Gatzke hovorí, že od leta podal približne 20 hlásení.

 

Polícia v Regensburgu problém potvrdila s tým, že od jesene 2023 registruje nárast krádeží v obchodoch.

 

Nemecko dnešných dní – Nemecko merkelovské a Nemecko scholzovské je absolútnou katastrofou – v tomto prípade bavorská polícia, hoci o všetkom vie, sa len bezmocne a ľahostajne „ prizerá“ neustálym krádežiam azylantov a nič nerobí, má ruky zviazané – policajti sa musia obávať, že v opačnom prípade by ich ľavičiari obvinili z prenasledovnia a ubližovania a boli by „označkovaní“ ako podnecovatelia a priaznivci extrémnej pravice!