„Špeciálna“ letecká doprava ministerky Baerbock: Dva tucty afgánskych šaría sudcov pre Nemecko

04.12.2023 12:44

„Úspech“ a či kastrofálne následky „feministickej zahraničnej politiky“ pre Nemecko. Vzhľadom na škody, ktoré koaličná vláda Nemecku spôsobuje, tak teraz aj výreční pozorovatelia toho, čo sa deje, úžasom onemeli a chýbajú im slová. Takáto miera neschopnosti, ideologickej deštruktivity a nezodpovednosti nemá obdobu nielen v časovom horizonte, ale ani v medzinárodnom porovnaní – aspoň v Európe.

 

Ďalšia „pravicová konšpiračná teória“ sa teraz opäť potvrdila:

 

V rámci „kyvadlovej dopravy“ prevádzkovanej ministerkou zahraničných vecí Annalenou Baerbock, s ktorou priváža desaťtisíce Afgancov do Nemecka, boli prijaté záväzky aj pre najmenej 25 sudcov šaría. A tým naviac bolo ešte dokonca povolené vziať so sebou okolo  200 rodinných príslušníkov.

Vo svojej naivnej (niekto to nazve  - kriminálnej) hlúposti Baerbock importovala viac ako dve desiatky predstaviteľov barbarského islamského práva „doby kamennej“.

 

To ale nie je všetko, približne u 30 percent žiadateľov o prepravenie do Nemecka sú značné pochybnosti o ich identite alebo o údajnej hrozbe zo strany režimu Talibanu. Napríklad veľa z nich tvrdí, že sú „homosexuáli“ bez toho, aby to dokázali. Pre ostatných sú informácie protichodné. V stovkách prípadov sa to zistilo až po tom, ako už vstúpili do Nemecka – ako to často býva v „Buntesland Germanmoney“, kde úrady neustále zlyhávajú, alebo všeličo „prehliadnu a či tolerujú“. Keďže Nemecko vo všeobecnosti nedeportuje ľudí do Afganistanu, tak „príchodom“ do krajiny (podľa súčasného znenia z ZDF) je pre nich stále garantovaný doživotný pobyt.

 

Je to jednoducho vhodná pozvánka bez rizika pre religióznych fanatikov, teroristov a ťažkých zločincov.

 

Na nemeckom veľvyslanectve v Pakistane, kde sa vydávajú víza pre Afgancov, panujú značné obavy z nepresných a pochybných informácií poskytovaných žiadateľmi počas celého roka. Ešte v marci tamojší veľvyslanec dokonca poslal naliehavý list na úrad ministerky Baerbock, v ktorom varoval pred „nepotizmom“ pri prijímaní Afgancov a pred zneužívaním prijímacích programov pre nich islamistami.

 

Na prijímacích zoznamoch sú aj uchádzači, ktorí boli vyškolení „v náboženskom právnom a hodnotovom systéme islamu – inými slovami v šarii“. Diplomat uviedol desať žiadateľov s údajným napojením na IS alebo Taliban. Samozrejme, v infantilnej zahraničnej kancelárii v Nemecku (kde sa domáca pani v tom istom čase zaoberala a zaoberá „dôležitejšími“ vecami) boli tieto varovania ignorované.

 

Každému rozumnému človeku bolo od začiatku jasné, že Baerbock-program bude pozvánkou nielen pre vojakov šťastia, ale aj pre islamistických fanatikov, teroristov a ťažkých zločincov.

 

Presne toto sa teraz deje. Či už ide o vyhlásenia vojny Rusku, navrátenie „ulúpeného umenia“ bývalým kolóniám alebo úplného diplomatického diletantstva v Číne - úplne vo všetkom, čo Baerbock koná, tak táto „zosobnená ťažka politická nehoda, ženie Nemecko do múru plnou rýchlosťou.

 

Netreba byť žiadnym jasnovidcom, aby sa mohlo predpovedať, že import Afgancov zásluhou Baerbock si čoskoro vyžiada obete – či už v dôsledku vrážd, znásilnení alebo dokonca teroristických útokov.