Zakážu Zelení ženám lízať zmrzlinu na ulici? Pre moslimských migrantov je to obscénne a nemravné

02.08.2023 22:44

 

Všade v nemeckých veľkých a často aj v malých mestách možno pozorovať  ten istý zahanbujúci obraz:

Dúhové prechody pre chodcov na každej ulici, dúhové vlajky v MHD a transgender obrázky v škôlkach.

 

Zatiaľ čo sa pod tlakom politiky vládnej koalície stáva nemecká spoločnosť čoraz dúhovejšia a pestrejšia, tak veľké ľavicové a prosystémové nemecké noviny Süddeutsche Zeitung (SZ) sa pýtajú, a to vo všetkej „vážnosti“, či by ženy nemali prestať jesť zmrzlinu na verejnosti a pritom ju jazykom lízať z kornútok, a to z ohľadu na moslimov.

 

Sýrski moslimovia - a samozrejme nielen oni - to považujú za obscénne a veľmi pohoršujúce.

 

Prechádzka mestom so zmrzlinou v ruke patrí (aspoň dovtedy, pokiaľ Európu nezaplavili masy moslimských migrantov)  k dokonalému letnému dňu, najmä, keď panujú v mestách v lete horúce dni, a to tak pre mužov, ako aj pre naše ženy a dievčatá.

 

Ale pre mnohých migrantov to vôbec nie je samozrejmosť, ako to vysvetľuje Mohamad A. v Süddeutsche Zeitung.

 

Mohamad A. v SZ rozpráva:

 

„Napríklad v Sýrii je považované za obscénne, ak žena a či dievča oblizuje na verejnosti kornútok zmrzliny. Dokonca aj banány by sa tam pred konzumáciou nakrájali na kúsky, aby sa nespustili zlé fantázie mužov, keby sýrske ženy na uliciach v Sýrii mali v ruke veľké banány a si z nich labužnícky odhryzávali.“

 

Potom sa ešte stane osobným a vyplakáva v SZ, ako neraz veľmi trpel, keď chodil ulicami našich miest a v nich stretával necudné a nemravné Európanky.

 

„Nie je to tak dávno, čo by mi táto situácia spôsobila značné ťažkosti - žena, ktorá olizuje kopček zmrzliny z kornútky, a to priamo pred mojimi očami na ulici. Ešte pred pár rokmi sa mi v takýchto chvíľach červenali líca,“

spomína si v rozhovore pre SZ migrant zo Sýrie.

 

Povedal aj to, že si ale myslí, že sa to tiež aj v Nemecku považuje za obscénne, keď ženy lížu zmrzlinu na ulici a dokonca aj trans ženy.

 

Na tento článok reagovalo veľa nahnevaných žien a mužov z Nemecka , ale i Rakúska.

Tu je jedna z reakcií:

 

Als Inter- und Transgeschlechtlichle Frau, die mit einen ebenfalls Inter- und Transgeschlechtlichen Mann verheiratet ist, bin ich richtig angfreßen! Wir, und alle Geschlechts- und Sexualitätsminderheiten (LGBTI/LSBTI+) haben jahrelang um Rechte und Freiheit gekämpft, aber die Linker laden glücklich diese Barbaren und Höhlensiedler zu uns ein, als ob es ganz normal wäre, Ehrenmörder und Minderheitenjäger als freundliche “Gäste” und “Nachbarn” zu betrachten. Die enthaupten mit voller Freude und Begeisterung in ihrer Heimat alle Menschen mit unseren Zustand.

 

Preklad:

Ako intersexuálna a transrodová žena, ktorá je vydatá za muža, ktorý je tiež intersexuálny a transrodový, som naozaj naštvaná! My a všetky rodové a sexuálne menšiny (LGBTI/LSBTI+) už roky bojujeme za práva a slobodu, ale Ľavičiari s radosťou pozývajú týchto barbarov a obyvateľov jaskýň, aby k nám prišli, ako keby to bolo pre nás celkom normálne, že vrahov, čo vraždia zo cti a prenasledovateľov menšín budeme považovať za priateľských “hostí“ a „susedov“. Tých, ktorí vo svojich krajinách s  úplnou radosťou a nadšením odrežú hlavy všetkým ľuďom, ktorí sú ako sme my.