Vpúšťa Nemecko do krajiny a tým do EÚ „nepriateľskú armádu“? Každý deň prejdu stovky mužov cudzej kultúry cez hranice!

24.10.2023 11:39

Veľmi mnohí z nich sú moslimovia, ktorí považujú Západ za nepriateľa a mnohí sú aj sympatizantmi Hamasu. Tvrdenie, že títo ľudia sú všetci „utečenci“, je lož. Toto klamstvo nás má len zaslepiť a umlčať, aby sme akceptovali prevzatia moci nad našou krajinou tými, čo sem húfne prichádzajú a sa proti tomu nebránili. 

 

Mali by sme byť poslušní, aby títo ľudia mohli každý deň nerušene pochodovať hranicami a prospechári v azylovom priemysle si mohli naďalej napĺňať vrecká peniazmi občanov. A mali by sme sa nečinne prizerať, ako nám berú našu krajinu.

 

Štát nehovorí pravdu, keď tvrdí, že títo ľudia sú všetci chudobní, prenasledovaní ľudia. Je lož, že títo ľudia sú v „tiesni“. Je lož, že sa tejto invázie cez naše hranice nemusíme báť. Každé slovo, ktoré kedy štát o týchto ľuďoch povedal, je nehorázna lož. 

Na začiatku to bolo slovo Merkel, to ale časom „otehotnelo“ a stalo sa slovom viacerých.

 

Pravda je taká: Mnohí z týchto ľudí, ktorí každý deň „prešpacírujú“ naše hranice, nenávidia Západ. Nenávidia kresťanov a židov. Vnímajú sa ako dobyvatelia nových území pre islam. Samozrejme, nie každý to robí, ale mnohí áno, príliš veľa. Je možné, že niektorí z týchto ľudí v skutočnosti prichádzajú len ako ekonomickí príjemcovia, ako sociálni vykorisťovatelia, nechcú žiadne problémy, chcú len naše peniaze. Mnohí však prichádzajú aj s inými úmyslami.

 

 A mnohí z nich sa považujú za dobyvateľov krajiny neveriacich, ktorých poslal ich Boh a ktorú si teraz môžu konečne privlastniť. Každý, kto chce vidieť celú pravdu, musí chcieť vidieť aj tieto temné stránky každodenného pochodu mladých mužov našimi hranicami.

 

Stovky mužov denne, takmer všetci v najlepších rokoch ako vojaci.

A náš štát pred nami tají celú pravdu. Namiesto toho nás kŕmi polopravdami a klamstvami. Máme sa ukolísať do falošného pocitu bezpečia, nemáme sa pýtať, ale máme  všetko vydržať,

 

 

Istotne – nie všetci títo muži majú v hlave dobyvateľské myšlienky. Ale aj keby 99 percent z nich chcelo s nami žiť v mieri a len jedno percento nie, tak v krajine už máme „inváznu armádu“ niekoľko 10 000 mužov.

 

Celá pravda teda zahŕňa aj toto: Štát do krajiny privádza nielen sociálnych príjemcov, vojakov šťasteny a aj viacerých skutočne politicky prenasledovaných ľudí, ale aj aj veľké množstvo tých z islamských krajín, ktorí predstavujú pre občanov kresťanskej kultúry v Európe akútne nebezpečenstvo.

 

K tomuto obrovskému problému napísali alternatívne médiá toto:

Štát nás nielen klame – ale vlastne sa dopúšťa zrady!