Tolerancia po nemecky: Zúfalý starosta Illerkirchbergu: Afgánca-azylanta sme museli znova prijať, hoci znásilnil 14-ročnú

16.12.2022 23:41

Nemecko (tí, čo vládnu) má veľké sympatie pre znásilňovateľov-migrantov. Dôkazom toho – okrem mnohých iných – je reakcia starostu Markusa Häusslera z mestečka Illerkirchberg (4000 obyvateľov).

Ako som 7. decembra písal v článku  Nemecko pod maskou demokracie: „Len“ ďalšia obeť - v pondelok azylant zavraždil 14-ročnú na ceste do školy“, tak v tamojšom azylovom dome už pred troma rokmi štyria azylanti z Iraku a Afganistanu týrali a znásilňovali celé hodiny 14- ročné nemecké dievča. 

Teraz po vražde 14 ročnej Ece S. v Illerkirchbergu sa vyjadril vo Fokuse starosta Häussler aj k znásilneniu 14-ročnej spred troch rokov. Je priam neuveriteľné čo k tomu povedal a nemecká verejnosť sa až teraz dozvedela škandálne a šokujúce súvislosti.

Povedal, že jeden z pachateľov, ktorí dievča znásilňovali, Mukthar N.  po tom ako ho po viacmesačnom pobyte vo väzení prepustili, tak žil aj naďalej v azylovom domove v Illerkirchbergu.

Starosta Häussler v médiach:

„Bol som zdesený z toho, že naša obec bola donútená opäť prijať  odsúdeného pachateľa a starať sa o neho. Podnikol som všetko možné, aby som to prekazil. Ale som nepochodil, museli sme ho vziať.“ 

Hoci muž, ktorý nedostal azyl a bol len trpený, mal byť jednoznačne vyhostený, štát tak neurobil. Všetky matky s dcérami v obci museli mať trvale veľmi zlý pocit z toho.

Aj keď dokonca štátny tajomník Ministerstva justície Bádenska-Würtemberska Siegfried Lorek dôrazne varoval Spolkové Ministerstvo justície v Berlíne a žiadal ho, aby muža z Nemecka vyhostilo, tak ministerstvo to jednoducho odmietlo.

K tomu už nie je potrebné nič viac dodať. Len toľko, že Nemecko ničí a rozkladá samo seba.

Tak znie aj titul knihy nemeckého politika a autora Thila Sarracina: Deutschland schafft sich ab.

Sarracin bol o.i. aj senátorom v berlínskom parlamente. Bol 47 rokov členom SPD a 31. júla 2020  ho spolková komisia SPD vylúčila zo strany, a to len preto, že kritizoval utečeneckú politiku vlády a kritizoval aj SPD -  aj to hovorí o tom, že demokracia v Nemecku je len fasádou, a ak je niekto nepríjemne kritický voči ideológii tejto pseudodemokracie, tak je rýchlo označený za extrémistu, prípadne rasistu so všetkými dôsledkami, ktoré z toho vyplývajú.