Strack-Zimmerman, šéfka výboru Bundestagu pre obranu: „Putin zabije na Ukrajine 400 000 ľudí každý deň“

26.04.2024 16:57

Táto osoba so silnými psychopatickými štruktúrami a protiruská vojnová podnecovateľka, nenávidiaca Rusko, je členkou prezídia FDP a predsedníctva poslaneckého klubu FDP. V rokoch 2008 až 2014 bola viceprimátorkou Düsseldorfu. Od roku 2017 je poslankyňou Bundestagu a je najvyššou kandidátkou FDP a európskej strany ALDE pre európske voľby v roku 2024.

 

 

Politička FDP Marie-Agnes Strack-Zimmermann bola v minulý týždeň na predvolebnej kampani FDP v Ravensburgu.

 

Na kampani bola prítomná aj veľká skupina demonštrantov, ktorí demonštrovali pokojne a bez akýchkoľvek

prejavov agresie a násilností.

 

Keď vystúpila ma hlavnom námestí Ravensburgu so svojím prejavom Strack-Zimmermann, tak demonštranti rozprestreli svoje transparenty a začali skandovať:

 

„Vy ste len obyčajná vojnová štváčka“ a „Uzavrite mier bez zbraní“ – a následne ju vypískali.

Politička FDP okamžite stratila nervy i zdravý rozum a naplno ukázala, čo sa skrýva v jej vnútri.

Je to nebezpečná, nekontrolovateľná psychopatická zúrivosť a utajovaná nenávisť.

 

Začala demonštrantov urážať a divoko vrieskať:

„Povedzte to o mieri Vladimírovi Putinovi, ktorý každý deň zabije 400 000 ľudí! Vladimir Putin nechal na bojisku 400-tisíc. Vôbec ho nezaujíma, či sú to jeho vlastní ľudia alebo nie. Taká je realita."

 

Údaje o vojnových obetiach je ťažké si overiť, ale možnosť, že v dôsledku vojny na Ukrajine zomrie každý deň 400 000 ľudí, je nielen nepravdepodobná, ale je absolútne absurdná a nezmyselná, lebo len najväčší hlupák alebo deštruktívny psychopat by mohol niečo také vypustiť do sveta. Mimochodom, pri tom čísle by Ukrajina s počtom obyvateľov okolo 35 miliónov, bola už dávno ľudoprázdna.

 

Divoko rozvášnená politička Strack-Zimmermann sa však nezastavila (a nikto z jej ľudí okolo nej ju tiež nezastavil) a soptiac hnevom vrieskala ďalej a pritom urážala demonštrujúcich:

 

„Buďte radi, že nie ste v Moskve. Ocitli by ste sa vo väzení rýchlejšie, ako by ste videli. Pretože ste naivní... Pretože nič nedokážete. V Rusku je to tak. A keby ste boli skutoční demokrati, počúvali by ste a diskutovali. Ale niektorí z vás sú príliš hlúpi aj na to, aby si vedeli dať fajku do úst.

A vám môžem len odkázať – sláva Ukrajine.“

 

Už na druhý deň bežalo v sociálnych sieťach virálne video, kde je zadokumentovaná táto „historická“ volebná reč pani Strack-Zimmerman. Je veľkou hanbou predsedníctva FDP, že sa z neho nikto verejne za ňu občanom neospravedlnil.

 

 

Táto žena je „žiarivou“ reprezentantkou nemeckej vlády, ktorú na kľúčový post v Bundestagu zvolila strana, ktorá by dnes už ani nedokázala prekonať päťpercentnú prekážku vstupu do parlamentu. Ale sú to práve títo ľudia, ktorí určujú vojenský kurz Nemecka, ale aj Bruselu.