Robert F. Kennedy Jr.: Realizácia plánov na zrušenie peňazí v hotovosti umožní vytvorenie neslobodnej a kontrolovanej spoločnosti

01.08.2023 23:24

Demokratický prezidentský kandidát Robert F. Kennedy Jr. varoval svetovú verejnosť pred globálnymi plánmi na zrušenie fyzickej hotovosti v snahe vytvoriť „bezhotovostné spoločnosti“. Ide o programovateľné digitálne peniaze centrálnej banky, ktoré umožňujú úplnú transparentnosť všetkých platieb občanov.

 

V rozhovore pre New York Post sa RFK Jr., synovec niekdajšieho prezidenta USA, Johna F. Kennedyho, podrobne venoval téme peňažná mena a nadchádzajúca éra „digitálnej hotovosti“.

 

Súčasný prezident Joe Biden nariadil Federálnemu rezervnému systému, aby zaviedol CBDC, ktorý nahradí tradičné peniaze ako „digitálny dolár“.

 

Bidenov krok je v súlade s agendou Svetového ekonomického fóra (WEF), Organizácie Spojených národov, Medzinárodného menového fondu (MMF) a tiež v súlade aj so sférou ďalších záujmov finančných elít.

 

WEF už nejaký čas presadzuje túto technológiu a je nadšený, že „digitálna hotovosť“ umožní hŕstke mocných elít „absolútnu kontrolu“ nad svetovou populáciou.

 

Rakúske alternatívne médiá nedávno informovali o predstaviteľovi WEF, ktorý sa počas globalistického summitu chválil s tým, že jednou z veľkých výhod „digitálnej hotovosti“ bude to, že vlády budú môcť dokonale kontrolovať, za čo môžu občania platiť a za čo nemôžu.

 

Bo Li, námestník generálneho riaditeľa Medzinárodného menového fondu (MMF) vysvetlil reprezentantom vysokých elít ešte v októbri minulého roku vo Washingtone, ako možno naprogramovať CBDC tak, aby bolo možné určovať, čo môžu ľudia vlastniť a čo nie.