Robert F.Kennedy Jr. a Donald Trump kritizujú vehementne fašizmus korporativizmu a Deep State

25.08.2023 12:12

Teraz máme v USA dvoch prezidentských kandidátov, ktorí rozbíjajú skorumpovaný stranícky systém, ktorý sa vo všetkých takzvaných „demokratických“ západných krajinách spojil do "korporativistického sprisahania" proti ich ľudu, čo im dáva hlas.

 

Americký prezidentský systém dáva ľuďom väčšiu šancu hlasovať za úplnú zmenu – alebo aspoň otvorene napadnúť status quo.

 

A napokon tu máme dvoch jednotlivcov, ktorí ohrozujú korporativistický establishment ako na tradičnej „ľavici“ (Demokratická strana), tak aj na tradičnej „pravici“ (Republikánska strana) –  Robert F. Kennedy Jr. a Donald Trump.

 

Kennedy vo svojom nedávnom prejave pri prezentácii svojej prezidentskej kandidatúry v Bostone odsúdil:

 

partnerstvá korporácií a vlád na klamanie verejnosti

neľútostný vojenský avanturizmus, ktorý zbankrotoval USA a teraz vrcholí fiaskom na Ukrajine

katastrofálnu reakciu na Covid-19

finančnú korupciu, ktorá ženie Ameriku do inflácie a bankrotu.

os korporátneho štátu, ktorá je „demokratickým“ spôsobom čoraz nespochybniteľnejšia, a spolitizované médiá, ktoré umlčiavajú odlišné názory a alternatívy v politike, vede, intelektuálnom živote a medicíne.

 

Rovnako ako Donald Trump, ktorý mal zakázaný prístup na Twitter, aj Kennedy mal zakázaný prístup na Youtube a Instagram.

 

Trump bol neochotným „uzamykateľom“ Covidu a Kennedy poukazuje na strašné zdravotné dôsledky korona opatrení:

 

 Na „vojnu proti americkým deťom," s odvolaním sa na štúdiu Brown University, ktorá zistila, že batoľatá stratili 22 bodov IQ. Deti v celej krajine zmeškali svoje míľniky v dôsledku korona blokád."

 

Kennedy sa pýta:

 

„Aká je odpoveď CDC na to?

Len taká, že CDC pred piatimi mesiacmi zrevidovalo svoje míľniky, takže teraz sa už od dieťaťa neočakáva, že bude chodiť v 1. roku, ale v 18. mesiacoch.

A dieťa už nemusí vedieť 50 slov za 24 mesiacov, ale za 30 mesiacov. Namiesto toho, aby problém vyriešili, snažia sa ho zakryť.“

 

Rovnako ako sa Donald Trump stal obeťou preukázateľne falošných tvrdení, ako je napr. Steeleova dokumentácia, ako je lož o ruskom zasahovaní do volieb a klamstvo, že laptop Huntera Bidena bol ruskou dezinformáciou“ ( nedávno ale priznal skutočnú pravdu Mike Morell, bývalý riaditeľ CIA),  tak  je Kennedy obvinený z toho, že je „anti-vaxxer“ a obchodník s „dezinformáciami“.

 

Kennedy svojim poslucháčom pripomenul zaobchádzanie s jeho otcom a strýkom v Deep State, ktorí sa obaja snažili vzdorovať a dostať ho pod demokratickú kontrolu – a obaja za to zaplatili životom.

 

John F. Kennedy sa vyhrážal, že „roztrhá CIA na kusy a rozhádže ju na štyri strany“.

 

Nenávisť niektorých Republikánov z establišmentu k Donaldovi Trumpovi, „výtržníkovi na „pravici“, odráža Kennedyho neobľúbenosť u „ľavice“.

 

Kto povedal nasledovné slová?

 

"Presúvame moc z Washingtonu, D.C. a vraciame ju späť vám, americkému ľudu.

Príliš dlho malá skupina v hlavnom meste našej krajiny zbierala odmeny vlády, zatiaľ čo ľudia znášali náklady.

Washington prosperoval - ale ľudia nemali žiadny podiel na jeho bohatstve. Politici boli v pohode – ale pracovné miesta ubúdali a továrne sa zatvárali. Establišment chránil seba, ale nie občanov našej krajiny.

Zatiaľ čo v hlavnom meste sa oslavovalo, pre zápasiace rodiny v celej našej krajine nebolo čo oslavovať.“

 

Tieto slová by mohli pochádzať buď od Kennedyho, alebo od Trumpa, z ktorých obaja vykresľujú centralizovaný, nenapadnuteľný korporačný štát, ktorý pracuje v prospech establišmentu vľavo aj vpravo, ako nepriateľa ľudu v krajine, kde demokratická zodpovednosť ustúpila korporativistickému fašizmu,  a to aj v národných aj medzinárodných záležitostiach.

Trump aj Kennedy sú proti bezohľadnej zahraničnej intervencii a jej obrovským nákladom. Obaja by boli mierotvorcami.

 

V skutočnosti sú citáty vyššie z prejavu Donalda Trumpa pri jeho inaugurácii.