Prekvapujúca výpoveď CIA-experta: Nemecké tajné služby sú neschopné a k Rusom benevolentné

17.09.2022 23:39

Americký expert tým naznačil, že Nemecko a BND majú sympatie pre Rusko. Je jednym z najlepších amerických expertov pre tajné služby. John Sipher pracoval 28 rokov pre CIA. Nemeckú tajnú službu BND pokladá za veľmi nespoľahlivého patnera, najmä keď ide o záležitosti týkajúce sa Ruska.

Tvrdí, že s BND má bohaté dlhoročné skúsenosti. Pracoval dlho aj ako školiteľ tajných agentov a bol spolu s tajnými službami niektorých západných štátov – aj Nemecka - zodpovedný za realizáciu mimoriadne nebezpečných akcií v  Európe a Ázii.

Pre nemecké médiá nedávno povedal, že nemecké tajné služby sú v prípadoch , keď ide o Rusko, absolútne nespoľahlivým partnerom.

Sipher hovorí, že Západ je predsa celý odkázaný na Nemecko, keď ide o to, robiť aj naďalej tlak na Rusko.

Touto výpoveďou ale odhalil či už vedome alebo nevedome, že USA robia všetko pre to, aby Moskva mala dojem, že za všetkými protiruskými sankciami je v prvom rade Nemecko.

Tento fakt len podčiarkol ďalším tvrdením, keď vyhlásil, že nemecká vláda svojich tajných agentov nechce nasadzovať proti Rusku, lebo nemeckí politici nechcú akceptovať, že by Putin zamýšľal niečo zlé a preto nemeckí špioni strčili hlavy do piesku, ako to robieva aj pštros.

To je samozrejme absurdné klamstvo.

K tomu dodal, že z toho dôvodu sú agenti z BND, ktorí sú analytikmi a expertmi na Rusko absolútne neužitoční a dokonca ich označil ako arogantných.

Aj v tomto Sipher vyslovene klame a prekrúca realitu.

Stačí sledovať doslova maximálne exponované protiruské aktivity len dvoch nemeckých političiek – ministerky zahraničia Baerbock a šéfky EÚ-komisie von der Leyen. Žiadny iný európsky politik nerobí protiruskejšiu politiku ako tieto dve Nemky! Baerbock dokonca oficiálne vyhlásila, že Ukrajinci sú jej dôležitejší ako jej vlastní voliči.

A Baerbock (vyškolená v USA) ako osoba, ktorá Putina podľa všetkého nenávidí viac ako „čert svätenú vodu“, tak by nikdy nedovolila, aby niekto z nemeckej vlády zakazoval špiónom z BND nejaké protiruské špionážne aktivity.

Všetko, čo CIA-expert John Sipher povedal o Nemcoch, ich politikoch a o BND bolo negatívne a vyznelo to jednoznačne tak, že nemeckí politici v podstate či už otvorene alebo utajene nadŕžajú Rusom.

Nepochybne o jeho vyjadreniach je informovaný Biely Dom, alebo dokonca je veľmi pravdepodobné, že takto hovoril v jeho poverení.

To má byť signál, aby si nemeckí politici urýchlene vstúpili do svedomia a ešte viac a rýchlejšie „prilievali olej do ohňa“ proti Rusom, a tak aby konečne zároveň aj odpílili konár, na ktorom zatiaľ ešte sedí Nemecko.

Z toho bude mať USA potom dvojnásobný úžitok!