Pre mnohých moslimov sú kresťanky po použití len jednorazovými sexuálnymi objektami, ktoré treba odstrániť

24.10.2023 15:27

A muži  tejto najnižšej kategórie spodiny dostávajú azyl v Nemecku.

V nigérijskom štáte Benue napadli a znásilnili jedenásť kresťanských žien členovia radikálneho islamského kmeňa Fulani. 

Šokujúca je aj skutočnosť, že tieto zneužité ženy hľadali ochranu a prístrešie v kresťanskom utečeneckom tábore. 

Ženy šli skoro ráno len pár kilometrov od tábora hľadať drevo na kúrenie, keď ich napadli a znásilnili ozbrojení Fulani.

 

Organizácia pre ľudské práva Open Doors píše, že všeobecná bezpečnostná situácia v mnohých táboroch pre vysídlených ľudí je neistá, Nigéria je momentálne na šiestom mieste v globálnom indexe prenasledovania kresťanov. Spomenuté obete znásilnenia bolo možné zachrániť pred vraždou iba zásahom armády.

 

Boli to moslimskí fundamentalisti, ktorí spustili takéto obrovské prúdy utečencov. 

Len v jedenástich ženských táboroch Niegérie v súčasnosti žije okolo 20 000 nigérijských kresťanov. Len v šiestich z 36 štátov Nigérie je počet vnútorne vysídlených ľudí 2,37 milióna ľudí (k novembru 2022). Fulani nie sú ani zďaleka jedinými páchateľmi, islamské skupiny ako Boko Haram alebo ISWAP („Islamský štát v provincii Západná Afrika“), ako aj iní ozbrojení zločinci, neustále kruto útočia na kresťanov a nemoslimských civilistov.

 

Ale kresťanské ženy sú nedostatočne chránené aj v nemeckých azylových zariadeniach.

Situácia je už dlhé roky veľmi zlá a nehrozí žiadne zlepšenie v dohľadnom čase. Pre neustálu hrozbu zo strany radikálnych islamistov sú základné služby v táboroch slabé.

Už len jeden krok pred vchodovými dverami môže priniesť znásilnenie a smrť.

 

Stúpenci Hamasu nedávno vyzvali moslimský svet k násiliu voči Židom a ich inštitúciám. 

Dokonca sa požadovala „Reichspogromnacht“, ako to uviedol Bildzeitung (www.bild.de/politik/ausland/politik-ausland/hass-demos-gegen-juden-manche-fordern-reichspogromnacht-2-0-85749836.bild.html).

 

Je zrejme len otázkou času, kedy dôjde k veľmi radikálnym krokom proti kresťanom v Európe zo strany radikálnych moslimov.

 

A preto napriek znepokojivým udalostiam v Izraeli by sme nikdy nemali ignorovať to, čo sa deje v iných častiach sveta – najmä nie na tých miestach, kde islam už nastolil skutočnú diktatúru teroru, ktorej výsledkom je systematické prenasledovanie a dokonca etnické čistky. Náznaky sú nám už jasne viditeľné. V Nemecku (a nielen tam) však veľká časť už ohlúpnutej širokej verejnosti naďalej verí, že tak ďaleko sa to v Európe nedostane.

 

Moderní ľudia sú  intenzívne uspávaní Facebookom, smartfónmi, influencermi, a povrchnou zábavou, či primitívnymi televíznymi programmi a je v nich neustále rozdúchavaný nejaký strach, ako napr. strašením  koronou. 

 

Medzitým ale sluhovia globalistov a nepriatelia kresťanského Nemecka neúnavne destabilizujú krajinu zvnútra, všemožne sťahujú priemerný IQ masy ku dnu, všade šíria nezhody, a už v zárodku ničia akýkoľvek náznak individuality a slobodného názoru.

 

Ľavicovo-zelená koalícia už dávno nabrala na obrátkach. A niekde je už rozhodnuté o ďalšej stavbe mešity a či mešít na kresťanskej pôde.

 

Ľudia bdite ostražito teraz, lebo vám v opačnom prípade nepomôže, keď sa raz zobudíte z dlhého uspania – už bude potom navždy neskoro!