Nová „normalita“ očkovania proti korone: Hokejový profesionál Jan Kouba zomiera „náhle“ vo veku iba 30 rokov

13.11.2023 23:39

Každý, kto pozorne sleduje mediálne správy z posledných mesiacov, si určite už všimol veľmi nápadnú „zákonitosť:

 

Stále viac špičkových športovcov „náhle a nečakane skolabuje“ pri vykonávaní svojho športu a potom musia bojovať s vážnymi zdravotnými následkami a neraz sa to dokonca končí ich prekvapujúcou smrťou.

Pričom mainstream potom vždy len lapidárne skonštatuje, že príčina smrti v takýchto prípadoch je „zatiaľ“ neznáma.

 

Zároveň sa množia správy o deťoch trpiacich myokarditídou, celkovými srdcovými problémami a dokonca aj krvácaním do mozgu a mozgovými príhodami (!). Alternatívni experti majú jednoznačné podozrenie, že tu ide o následky očkovania proti koronavírusu.

 

V súvislosti so smrťou hokejistu Koubu si možno pripomenúť aj majstrovstvá Európy predvlani, keď dánsky futbalista Christian Eriksen skolaboval na ihrisku na „slabosť“ srdca a museli ho previezť vo veľmi kritickom stave do nemocnice, kde dlho nebolo jasné, či vôbec prežije.

 

Nemecký hokejový klub Fischtown Pinguins vyjadril veľký smútok nad náhlou smrťou svojho bývalého hráča Jana Koubu.

 

"Sme veľmi šokovaní a zarmútení touto hroznou a neočakávanou správou,"

oznámilo v médiách vedenie klubu Pinguins.

Podobne sa v médiách vyjadrili aj ďalšie nemecké kluby, v ktorých Kouba účinkoval.

 

V nemeckých športových kluboch bol vyvíjaný veľký tlak na hráčov, aby sa dali zaočkovať proti korone, kto to odmietol, tak mu bol život veľmi znepríjemňovaný.

 

Dobre známy je napríklad prípad nemeckého fotbalového reprezentanta, hráča Bayern München, Kimmicha, ktorý dlho odmietal očkovanie a predovšetkým prosystémové médiá mu preto robili zo života peklo.

 

Nemecko-český hokejista Jan Kouba, rodák z Frýdlantu začal svoju kariéru v tíme Bílí Tygři Liberec.

 

Útočník prišiel do Bremerhavenu vo veku 19 rokov na sezónu 2012/13. V nasledujúcej sezóne získal s Pinguins majstrovský titul v lige DEL2. Potom hral za Lindau, Bayreuth, Memmingen a naposledy v sezóne 20/21 vo Schweinfurte.

 

A teraz je tento veľmi sympatický mladý muž mŕtvy – zomrel 4. novembra a všetky médiá píšu len to, že jeho smrť prišla úplne prekvapujúco, ale čo bolo jej príčinou neuvádzajú. Pre mnohých je ale veľmi pravdepodobné, že to bola vakcína proti korone.

 

V t-online stálo o príčine jeho smrti len toto: 

 

„Über die Todesursache ist der Öffentlichkeit nichts bekannt.“