Neplodnosť žien ako následok očkovania mRNA-vakcínami proti Covidu

15.05.2022 21:55

Rakúska gynekologička Rebekka Leist si je istá na základe svojich poznatkov a zistení, ktoré urobila pri vyšetrovaní svojich pacientiek a v rámci rozhovorov s nimi, že očkovanie proti Covidu má pre ženy v mnohých prípadoch nečakané následky. Predovšetkým pre tie, ktoré chcú mať deti, ale aj pre tie, ktoré sú v druhom stave.

Doktorka Leist, ako o tom podrobne hovorila v rakúskych médiách (ELSA-AUF1), sa od začiatku pandémie zaoberala s touto problematikou, ktorá sa dlho zamlčiavala (a zamlčiava sa aj naďalej) a sa vehementne popieralo, že by vôbec existovala.

Podľa jej informácií môže mať – a v mnohých prípadoch aj má - očkovanie žien s mRNA-vakcínami katastrofálne následky pre tie ženy, ktoré chcú otehotnieť, ako aj pre tehotné ženy. 

Vo svojej gynekologickej ordinácia mala do činenia počas pandémie s mnohými ženami, ktoré mali v priebehu tehotenstva po očkovaní nečakané komplikácie, alebo utrpeli nečakané potraty, prípadne n emohli otehotnieť. V iných prípadoch to boli zas očkované ženy, ktorých novonarodenci nečakane zomreli alebo záhadne ochoreli.

Dr. Leist zistila aj to, že jej zaočkované pacientky, ktoré sa podrobili z istých dôvodov mimotelesnému oplodneniu takmer nikdy neotehotneli – naproti tomu neočkované ženy v tomto prípade otehotneli takmer vždy.