Nemecko upadá čoraz viac: Už milión ľudí nemá žiaden domov a Nemci vo veľkom odchádzajú žiť preč – v 2022 sa ich vysťahovalo 270 000 do cudziny!

08.11.2023 21:07

V Nemecku je katastrofálny nedostatok bytov. Podľa jednej štúdie v Nemecku v roku 2023 chýba viac ako 700 000 bytov a budúci rok tento počet ešte viac narastie.

 

V krajine chýbajú najmä sociálne byty, ale najviac chýbajú cenovo dostupné byty. Na mnohých miestach vo všetkých spolkových krajinách je vysoké aj nájomné a pre mnohých občanov nezaplatiteľné. V Nemecku priam exploduje počet ľudí bez domova v dôsledku extrémne rastúceho nájomného.

 

Sociálne združenia volajú po stavebnej ofenzíve. Aliancia združení nájomníkov, stavebných zväzov a sociálnych združení vyzvala federálne a krajinské vlády, aby do roku 2025 získali 50 miliárd eur na trh so sociálnym bývaním.

Nemeckej vláde je však oveľa prednejšie podporovať stovkami miliárd vojnu na Ukrajine, ako zlepšiť bytovú situáciu svojich občanov.

 

A preto je obrovským  škandálom, že takmer o 60 percent viac Nemcov je tento rok bez domova, ako tomu bolo minulý rok.

Môžu za to aj ukrajinskí utečenci, ktorí nenašli vlastnú strechu nad hlavou.

 

Bezdomovci v Nemecku žijú v autách, garážach, pivniciach, ale aj v parkoch, lesoparkoch a aj na uliciach. Mnohí z nich aj napriek práci či dôchodku alebo sociálnej podpore, nemajú dostatok peňazí na trvalé bývanie.

 

Nemci vo veľkom opúšťajú svoju krajinu a namiesto nich prichádzajú do Nemecka migranti a azylanti. Kým v roku 2021 sa vysťahovalo z krajiny len okolo 64000 Nemcov tak o rok neskôr to bolo už 4,4 krát viac.

Ak bude tento trend pokračovať aj v ďalších rokoch, tak za niekoľko rokov bude Nemecko takmer vyprázdnené od etnických Nemcov a bude patriť iným, inej rase a inej kultúre!

 

Už pred ôsmimi rokmi som napísal článok s titulkom

Osmanen Germania: Prídeme a vezmeme vám celú krajinu - vaše Nemecko

 

Začínal takto: „Nový obraz Nemecka za niekoľko rokov? Budú ho ovládať Turci a islam? Smeruje to k tomu. Nemecká polícia priznala, že jej robia veľké starosti a vyvolávajú obavy rýchlo rastúce „organizácie“ Turkov v Nemecku, ktorí sa označujú ako Osmanen Germania…..“

 

Dnes už všetko nasvedčuje tomu, že drsné a sebaisto znejúce vyhlásenie organizácie Osmanen Germania spred osem rokov sa  už stáva realitou.