Nemecko: Bolo dlho nebezpečné dať nenávisť voči Židom do súvisu s moslimskými migrantami. Odrazu to neplatí! Prečo???

31.10.2023 11:07

Antisemitizmus a nenávisť k Židom nesmú v Nemecku mať miesto! To odrazu opakujú neúnavne najmä vládni politici. Krutá a neúprosná pravda ale znie: Toto miesto už dávno majú, a to natrvalo, pretože im to nemecké politické a mediálne elity nielen dovolili, ale k tomu takpovediac vyzvali!

Veď prúdy moslimských migrantov zaplavili a ďalej zaplavujú Nemecko.

 

AfD to už veľmi dlho kritizovala a bola týmito elitami preto difamovaná a atakovaná ako antidemokratická, islamofóbna a rasistická strana.

 

Občania sa už ale prebúdzajú a nedajú sa ďalej elitami klamať a zavádzať. To zbadali už aj prosystémové médiá, že nálada obyvateľstva sa začína obracať.

 

A odrazu sa v Bilde objavil pozoruhodný článok s titulkom „Nechali sme k nám prísť státisíce antisemitov.“

 

Je to ale len jednoznačný dôkaz pokrytectva a žurnalistickej „prostitúcie“. Pretože tento bulvárny plátok bol ešte pred časom jedným z najnadšenejších a najdevótnejších pritakávačov, povzbudzovačov a obhajcov Willkommenskultur Angely Merkel, ako sa inakšie označovala jej katastrofálna utečenecká politika, ktorá ničí Európu a jej tradičnú kultúru dodnes.

 

„My sme príliš dlho boli nevšímaví a nepozorní“sme uhýbali pohľadom,“ znie motto novej politiky nemeckej vládnej elity, je to však len nehorázna lož!

 

„My“ prichytených politikov je okrem toho zradná pasca pre mnohých ešte stále naivných občanov. Má brať na zodpovednosť aj občanov za „slepotu“ a či za úmyseľ zodpovedných politikov, keď vpustili do Nemecka obrovské masy moslimských antisemitov a robiť ich tak spoluzodpovednými za to, že sa tiež podieľali na nekontrolovanej masovej migrácii z cudzích kultúrnych oblastí, takmer výlučne moslimských.

 

„Všetky politické strany, okrem AfD, zámerne ututlali islamský antisemitizmus migrantov,“

kritizuje právnička Seyran Ates (sama je moslimka), ktorá žije pod policajnou ochranou, zatiaľ čo jej reformná mešita je opäť zatvorená pre hrozby islamistických útokov. Je totiž horlivou  aktivistkou za radikálnu reformu islamu.

 

Bolo tiež príliš pohodlné utajovať a nepriznať moslimský antisemitizmus, ktorý sa do krajiny dostal s utečencami, a jednostranne tak zúžiť pohľad na údajný „pravicový extrémistický“ antisemitizmus s cieľom zdiskreditovať opozičné snahy AfD.

 

Stačil na to jednoduchý štatistický trik, pomocou ktorého bol každý „nevysvetlený“ antisemitský zločin zaznamenaný ako „pravicový extrémizmus“.

 

To umožnilo na istý čas oklamať verejnosť, ale samozrejme neodstránilo to islamský antisemitizmus, ktorý sa stal teraz už stal takmer každému zrejmým od excesov posledných týždňov.

 

Spolková ministerka vnútra Nancy Faeser, ktorá ešte donedávna bola nadšenou propagátorkou prílivu ďalších a ďalších migrantov, chce teraz túto absurdnú prax zastaviť. Nie však hneď, ale najskôr budúci rok. Nepríjemné čísla nechce mať na stole príliš skoro, takže je to takmer ako jej predvolebná kampaň.

 

Takí politici ako ona sú hrobármi našej kresťanskej európskej kultúry!