Nemecká politička: Hanbím sa za moje privilégium, že som beloška, Nemka a Európanka

16.07.2023 19:13

Táto politička to istotne ale nepovedala len tak, z akéhosi rozmaru alebo žartu. A nepovedala to ani v stave podnapitosti na  nejakom oslavnom súkromnom večierku.

Ak by to bolo tak, tak by sa to ešte dalo ospravedlniť a sotva by sa to bolo dostalo do verejnosti.

 

Etnická Nemka Steffi Pulz-Debler je poslankyňou Ľavice v krajinskom parlamente Meklenburska-Predpomoranska.

 

Vyhlásenie Pulz-Debler odznelo počas rozpravy v pléne krajinského parlamentu na tému migrácie. Predchádzala tomu diskusia o ubytovaní utečencov v spolkovej krajine Meklenbursko-Predpomoransko. V krajine v súčasnosti žije podľa oficiálnych údajov približne 30 000 utečencov.

 

Poslankyňa Pulz-Debler v rozprave vyhlásila so smutne vážnym výrazom tváre a nápadne pohnutým hlasom, že sa hanbí za svoju identitu ako beloška, Nemka a Západoeurópanka, a to tvárou v tvár topiacim sa utečencom v Stredozemnom mori.

 

AfD ju preto „obvinila“ z akejsi ľavicovej extrémistickej sebanenávisti.

 

V každom prípade je vyhlásenie poslankyne Ľavice Pulz-Debler obrovským eklátom a de factom aj zradou svojich voličov, ako aj dehonestovaním a pošpinením nemeckej štátnosti a prejavom opovrhnutia nemeckým etnikom a európskou kultúrou.

 

Ak by však bola naozaj kozekventná a skutočne si plne stála za tým  čo povedala, tak by sa mala okamžite zrieknuť svojho privilégia, za ktoré sa hanbí, a v prvom  rade požiadať o prepustenie z  nemeckého občianstva.

 

To, že je beloška, to už samozrejme nemôže zmeniť, ale keď sa hanbí za to, že je Európanka, tak, ak je naozaj v tomto konzekventná, tak nech odíde z Európy, a to najlepšie priamo do Afriky.

 

V  opačnom prípade bolo jej vyhlásenie len hlúpou naivnou a provokačnou prázdnou frázou.

 

V každom prípade táto „dáma“ ale nepriamo naznačila a či nechtiac prezradila, že v Európe existujú politické kruhy, ktoré pracujú na eliminovaní tradičných patriotických štruktúr a následne na vytvorení nenárodnej jednotnej, ľahko manipulovateľnej ľudskej masy na európskom kontinente.