„Najbezpečnejšie“ Nemecko všetkých čias: V Hamburgu na stanici zatkli Afgánca (20) s kufrom plným zbraní

16.07.2023 23:28

„Máme najbezpečnejšie Nemecko všetkých čias.“ Takto Nemecko označilo viacero politikov, a to nielen v minulosti, ale aj v súčasnosti – medzi nimi aj Angela Merkel, a to dokonca aj po roku 2015, keď už veľmi dobre vedela, čo v krajine vystrájajú a akého brutálneho násilia – najmä voči mladým ženám a dievčatám  - sa dopúšťajú mnohí z jej pozvaných zahraničných „hostí“ (ergo utečenci).

 

Nikdy sa však ani jediným slovom neospravedlnila všetkým týmto ženám a dievčatám za to, čo im bolo urobené aj jej pričinením zo strany  takýchto jej „hostí“.

 

Je dramatickou realitou Nemecka, že je čoraz nebezpečnejšie pre svojich občanov – násilie a kriminalita v krajine doslova explodujú. A štátna moc koná proti tomu prežalostne málo – neporovnateľne viac sa stará o Ukrajinu, ako o bezpečnosť svojich občanov.

 

Šéfovia nemeckej polície zo všetkých spolkových krajín verejne opakovane vyhlasujú, že je nedostatok policajtov – politka tvrdí, že nie sú na to peniaze, na zbrane pre Kyjev má ale miliardy.

 

Ešte v roku 2016 vyhlásil šéf GDP – Nemecké policajné odbory – že v Nemecku chýba 9 000 policajtov. Odvtedy kriminalita enormne narástla – nie ale počet policajtov.

 

Nemecká Bundespolizei zatkla v sobotu vo večerných hodinách na hlavnej stanici v Hamburgu 20-ročného mladíka s veľkým kufrom plným zbraní.

Medzi zbraňami boli mačety, nože a sekera, ako na požiadanie oznámil policajný hovorca. 20-ročný mladý muž, Afgánec je teraz vo vyšetrovacej väzbe.

 

Aký bol zvyšok zbraní, o tom polícia mlčí.

 

A zatiaľ mlčí aj o tom, čo sa vo výsluchu dozvedela. Ide azda o teroristu a či religiózneho fanatika, ktorý chcel v Nemecku poslať na druhý svet neveriacich, teda kresťanov?

 

Keďže tento muž bol polícii – ako to sama prezradila - dobre známy a je považovaný za nebezpečného násilníka, tak jeho byt v Hamburg-Hausbruchu prehľadali v nedeľu ráno s veľkým počtom policajtov.

 

Aj k tomu polícia len mlčí a možno vychádzať z toho, že pod veľkým počtom možno odhadovať 50 až 100 policajtov.

To by potom poukazovalo na to, že polícia počítala s tým, že v byte muža môžu byť viaceré nebezpečné osoby, ktoré spolu so zatknutým pripravovali teroristické aktivity