mRNA-očkovanie spôsobuje syndróm imunitného oslabenia: Vakcínový AIDS

21.02.2022 23:15

Čoraz viac závažných indícií poukazuje na to, že mRNA vakcíny spôsobujú v organizme syndróm imunitného oslabenia: Vaccine Acquired Immune Deficiency Syndrome (Vakcínový AIDS). Na základe súčasných poznatkov možno povedať, že tento syndróm by v priebehu mesiacov alebo dokonca aj rokov mohol u zaočkovaných proti korone zapríčiniť ďalšie ochorenia.

AIDS znamená oslabenie aktivít imunitného systému, ktoré môže byť u niekoho slabšie u iného silné. Príčinou je použitie gén-techniky – mRNA. Základom takéhoto očkovania je, že pri vakcínovaní sa musí mRNA dostať do buniek, a to funguje len tak, že je potrebné imunitný systém takpovediac oklamať a či vytrikovať.

To sa robí napríklad pomocou lipidových partiklov, do ktorých je zabudovaná mRNA.

Dôležité je podotknúť, že AIDS ako taký nie je žiadnou chorobou. Avšak keď boli zablokované dôležité časti imunitného systému, tak  vírusy a patogénne baktérie majú ľahkú prácu pri vyvolaní rôznych chorôb organizmu.

Expert Florian Schilling z Mníchova má veľmi dobré znalosti, čo všetko môže spôsobiť  vakcínový AIDS:

 

Strata funkcie K-buniek, vypadnutie funkcie interferónového systému, oslabenie činnosti pomocných T-buniek, genetické preprogramovanie obranných buniek.

 

Schilling sa vo svojej expertíze zmieňuje o jednej štúdii, ktorá skúmala následky očkovania mRNA u veľkej skupiny probantov. Až u 6 percent z nich boli zistené také protilátky, ktoré zosilňovali infekcie.

Meranie počtu K-buniek, interferónu (proteín, ktorý má stimulujúci účinok na imunitný systém), Th1, Th2 a ďalších parametrov ukázalo zarážajúco nízke hodnoty. Naproti tomu bol počet T-buniek nebezpečné vysoký.

To všetko svedčí o hroziacom veľkom nebezpečenstve negatívnych následkov pre očkovaných.