Médiá v EÚ o tom mlčia! Veľká Británia, USA: Dopyt po „neočkovaných spermiách“ nápadne rastie s poklesom pôrodnosti

07.11.2023 22:07

Každej žene, ktorá chce porodiť zdravé dieťa odporúčajú experti (kritici očkovania) splodiť ho s neočkovaným „darcom“ (taký, ktorý sa nedal očkovať s mRNA vakcínami proti Covidu) spermií.

 

Pôrodnosť v najzaočkovanejších západných krajinách naďalej klesá. Štatisticky sa tento problém začal približne deväť mesiacov po začatí očkovacích kampaní.

 

Ako dôkaz pre túto výpoveď nasledovný fakt:

 

V Nemecku štatistický úrad Destatis nedávno zverejnil článok Pokles pôrodnosti bude pokračovať

 

Z neho citujem:

 

„Po tom, čo počet narodených detí v roku 2022 oproti predchádzajúcemu roku klesol o 7,1 % na 738 819 detí, tak veľký pokles pôrodnosti pokračoval aj v roku 2023.

 

Podľa predbežných informácií sa od januára do júla 2023 narodilo 399 000 detí. To bolo o 6,3 % menej pôrodov ako v rovnakom období roku 2022!“

 

 

Ako informoval 5. novembra britský bulvárny denník „Daily Mail“, tak existuje zrejme veľký a veľmi frekventovaný čierny trh s „neočkovanými spermiami“ – teda spermiami od mužov, ktorí sa rozhodli proti očkovaniu proti Covid-19.

 

Veľmi mnohé ženy stratili dôveru v bezpečnosť genetických injekcií – alebo nemajú deti s očkovanými mužmi. Britské mainstreamové médium Daily Mail však aj naďalej zámerne neguje nebezpečenstvo, ktoré predstavujú experimentálne očkovacie látky pre pohlavné orgány, plodnosť a tehotenstvá.

 

Napriek tomu však Daily Mail vo svojom článku informuje o Američanovi menom Jonathan David Rinaldi. Ten už pred pandémiou Covid prevádzkoval najväčšiu platformu na darovanie spermií v USA na Facebooku.

 

Podľa jeho vyhlásenia dopyt po „neočkovaných spermiách“ masívne vzrástol po spustení globálnych očkovacích kampaní.

 

Rinaldi preto založil ďalšiu platformu, v tomto prípade pre „neočkované spermie“, aby tak tento dopyt mohol apoň čiastočne uspokojovať.