Každý, kto volí etablované strany, ten sa stavia proti demokracii a ľudským právam

05.08.2023 23:00

Väčšina Nemcov chce dosiaľ stále voliť tie strany, ktorých členovia  ignorovali občianske a ľudské práva a nastolili diktatúru počas koronakrízy.

 

Mnohí občania však príliš rýchlo zabudli na perfídne vystupovanie totalitných politikov, ktorí im na dlhé mesiace  vzali všetky slobody a práva.

 

Každý, kto teraz verí, že tento perfídny vývoj sa jednoducho skončil a treba sa len upokojiť, tak ten nielenže zabúda na to, že sociálny mier nemožno obnoviť bez spravodlivosti pre obete a trestu pre vinníkov, ale ten aj prehliada skutočnosť, že páchatelia počas obdobia Corony zistili, ako  ľahko možno v ľuďoch vyvolať pomocou médií paniku a strach, a potom ich ovládať a manipulovať až napokon plnia ochotne príkazy, ktoré ich poškodzujú a rešpektujú nezmyselné zákazy, ktoré ich zotročujú.  

 

Preto sú politici etablovaných strán odhodlaní kedykoľvek, keď sa naskytne vhodná situácia, pokračovať vo svojich perfídnych aktivitách.

 

Z toho dôvodu treba dôrazne varovať a upozorňovať:

 

Každý, kto naďalej volí ich strany, ktoré využívajú všetky prostriedky na to, aby z rôznych dôvodov opäť nastolili svoju diktatúru, tak ten vysiela jasný signál proti demokracii, proti ústave, proti ľudským právam!