Každodenne niekde v „bezpečnom, skvelom“ Nemecku: Žena černochom brutálne znásilnená a zbitá v pešej zóne! Okoloidúci išli ďalej !!!

15.07.2023 22:11

V centre Hildesheimu (102 000 obyv.) bola znásilnená a zranená 43-ročná žena. Incident sa stal minulú sobotu, ako informovala v utorok 11.7. polícia. Neznámemu páchateľovi sa podarilo ujsť.

 

Podľa aktuálneho stavu vyšetrovania sa páchateľ s poškodenou rozprával okolo 02:30 hod. medzi kaviarňou na rohu Almsstrasse a obchodným domom na  ulici  Hinter dem Schilde. Muž následne 43-ročnú ženu nečakane násilím zvalil na zem. Hneď ju začal surovo udierať a keď už bola omráčená, tak vyzliekol z nej šaty a ju znásilnil.

 

Viacerí ľudia, ktorí išli okolo, len kráčali ďalej.

Miestna obyvateľka, ktorá počula hluk, sa pozrela von oknom zo svojho bytu. Predpokladala, že sa to bijú dvaja muži. Volala aj na okoloidúcich v pešej zóne, tí však vôbec nereagovali a ponáhľali sa preč. Zalarmovala preto políciu.

Je možné, že postihnutej tým zachránila život. Keď prichádzala hliadka a páchateľ to videl, tak ženu pustil a ušiel. Policajt muža prenasledoval, no na Jacobistrasse ho stratil z dohľadu.

 

Dá sa predpokladať, že mu neprekazil útek služobnou zbraňou len preto, že išlo o černocha, Polícia teraz vyšetruje sexuálny delikt a fyzické ublíženie, ktoré spôsobil neznámy páchateľ žene.

 

Policajná informácia pre verejnosť:

 

Znásilnenie v centre: Polícia hľadá svedkov

 

Muž, ktorý sa dopustil znásilnenia je vysoký asi 1,75 až 1,80 metra. Má okolo 30 až 35 rokov a je čiernej farby.

Svedkovia, ktorí môžu poskytnúť informácie o zločine, páchateľovi alebo jeho únikovej ceste, sú naliehavo žiadaní, aby kontaktovali políciu v Hildesheime.

 

Je zastihnuteľná na telefónnom čísle 05121/939-115.

 

Lavína znásilňovania nemeckých žien utečencami sa spustila počas pamätnej silvestrovskej noci 2015, keď tisícka divokých utečencov sexuálne obťažovala a znásilňovala  niekoľko sto žien na mieste, ktoré je svetoznáme  a pre Kolínčanov „posvätné“ - námestie pred kolínskym Dómom. Dialo sa tak aj za prítomností niekoľkých policajtov, ktorí boli proti presile bezmocní.

 

V nasledujúcich dňoch šokovaní politici sľúbovali, že urobia všetko preto, aby sa v Nemecku také veci už nikdy neudiali a že nemecké ženy sa musia cítiť vo svojej krajine bezpečne.

 

Klamali však – neurobili nič, vôbec nič.

Nemecké ženy sú migrantami a utečencami znásilňované naďalej. Isté pred tým sú len doma – ale ani to neplatí vždy.