Julian Reichelt: To čo robia Zelení, to naše Nemecko už viac nevydrží !

24.09.2023 17:08

Bývalý šéfredaktor Bildu, Julian Reichelt, ktorý sa stal pre svoju kritiku utečeneckej  politiky exkancelárky Merkel a jej vlády prosystémovými majiteľmi Bildu neúnosným, tak bol preto nimi už dávnejšie pozbavený funkcie šéfredaktora, v ktorej pracoval od roku 2017 až do roku 2021.

 

Reichelt sa potom po odchode z redakcie Bildu stal slobodným žurnalistom a zároveň sa stal aj neúprosným kritikom súčasnej spolkovej vlády a predovšetkým tvrdým kritikom Zelených. 

 

Píše pre rôzne alternatívne protisystémové médiá v Nemecku, Rakúsku i Švajčiarsku a jeho príspevky sa vyznačujú skvelou žurnalistickou kvalitou a doslova aj sotva predstihnuteľnou silou argumentácie.

 

Od roku 2022 publikuje aj na YouTube-Kanal Achtung Reichelt a prosystémové nemecké médiá ho systematicky a difamujúco označujú ako pravicového populistu.

 

Narastajúca masová invázia ilegálnych migrantov na talianskom ostrove Lampedusa a nekončiace sa prúdy utečencov  na hraniciach Poľska s východným Nemeckom znamenajú neuveriteľne rýchlo postupujúcu a katastrofálne dramatickú zmenu tradičného, usporiadaného, dobre organizovaného a vo všetkých štruktúrach a sektoroch spoľahlivého, precízneho Nemecka, a síce takú, že sa táto kultúrna krajina rýchlo mení a až sa napokon celkom zmení na nepoznanie.

 

O tom je nielen niekdajší šéfredaktor Bildu Julian Reichelt - ale aj mnoho veľkých a významných osobností Nemecka - absolútne presvedčený. Za všetky tieto osobnosti spomeniem len jednu – vynikajúceho nemeckého filozofa, Davida Prechta.

 

Ako otrasne a katastrofálne zastrašujúco pôsobí na nemecké obyvateľstvo nekontrolovaná masová migrácia možno veľmi dobre pozorovať dokonca už aj na tom, že medzičasom už aj Zelení - a či v každom prípade aspoň značná časť z nich - už dostáva strach zo svojej vlastnej utečeneckej ideológie, ktorá trvala a stále ešte trvá na politike otvorených hraníc pre každého, kto sa vydáva za utečenca, aj ak ním nie je.

 

Jedno je ale absolútne jasné a isté:

 

Pokiaľ bude v Nemecku vo vláde strana Zelených, tak v tejo krajine nebude to, čo ona rozhodne v prvom rade nevyhnutne potrebuje:

 

Prevádzkované atómové elektrárne a kompletne uzatvorené vonkajšie hranice.