Hovorca ruskej Dumy Vjačeslav Volodin: Joe Biden je terorista!

12.02.2023 21:45

Ruský politik to vyhlásil aj na základe článku hviezdneho amerického žurnalistu Seymoura Hersha, v ktorom ten detailne odhalil, ako USA pripravovali a napokon aj realizovali explóziu Nord Stream 2. Príkaz k tomu dal prezident Biden.

Seymour Hersh je novinárska legenda, ktorá pomohla odhaliť väčšinu škandálov americkej vlády od vojny vo Vietname. Svetoznámym sa stal už v roku 1969, keď odhalil ťažké beštiálne vojnové zločiny spáchané americkou armádou počas vojny vo Vietname.

V roku 2004 publikoval obsiahlu správu o škandále mučenia príslušníkmi americkej armády v irackej väznici Abu Ghraib počas tretej vojny v Perzskom zálive.

Ako prvý zverejnil skutočný priebeh atentátu na Bin Ládina, čo znamenalo hrubé porušenie medzinárodného práva. Odhalil politické vraždy za Bushovej administratívy a Obamu - zoznam jeho odhalení o zločinoch politiky USA je neuveriteľne dlhý.

 

Samozrejme, že si s tým neurobil priateľov, ale zdá sa, že to vníma veľmi pozitívne, pretože svojho času povedal:

 

„Nikdy nebol v USA prezident, ktorý by ma mal rád. Beriem to ale ako veľký kompliment a vysoké uznanie mojej práce."

 

Teraz sa to týka aj prezidenta Bidena, pretože vo svojom dlhom článku podrobne informoval o tom, ako Bidenova vláda už od roku 2021 pripravovala vyhodiť do vzduchu Nord Stream a ako  tento akt štátneho terorizmu bol aj realizovaný.

 

Nemecko teraz nakupuje tekutý plyn v USA za trojnásobok ceny a poslušne a devótne mlčí.