Hanba štátnej moci! Nemecký minister: Moja dcéra (17) sa už neodváži ísť cez Görlitzer Park – a to ani s priateľmi !

13.08.2023 18:40

O sexuálnom obťažovaní a znásilňovaní žien a dievčat vo veľkom berlínskom parku Görlitzer Park utečencami a africkými drogovými dílermi, ovládajúcimi tento park, som už písal v jednom článku pred niekoľkými dňami.

 

Keď teraz túto dramatickú a pre všetky berlínske ženy nebezpečnú situáciu zhrozene priznáva dokonca aj Zelený minister nemeckej vlády, tak je to katastrofálna a hanebná vizitka štátnej moci, ktorá sa neporovnateľne viac stará o zbrane pre Ukrajinu a o dobro utečencov, ako sa stará o ochranu vlastných kresťanských žien pred nimi.

Minister poľnohospodárstva Cem Özdemir (Zelení) v podcaste kritizoval vysokú kriminalitu v niektorých častiach Berlína. Povedal, že jeho 17-ročná dcéra sa Görlitzer Parku vyhýba.

 

17-ročná dcéra ministra poľnohospodárstva Özdemira sa vyhýba Görlitzer Parku v mestskej štvrti Berlín-Kreuzberg zo strachu pred sexuálnym násilím, ktoré tam hrozí ženám od kriminálnych utečencov. 

Özdemir v podcaste „Tekkal & Behroz“ povedal:

 

 „Sám mám 17-ročnú dcéru, ktorá mi už dlhšie hovorí, že nechce ísť s kamarátkami do Görlitzer Parku. Dokonca ani vtedy nie, keď majú pri sebe chlapcov."

 

Özdemir tiež uviedol, že jeho dcéra v určitých časoch nepoužíva ani autobusy a vlaky v Berlíne zo strachu pred hrozbou násilia.

 

„Nie je to prijateľné, nie je to predsa možné. Ak mesto nedokáže zabezpečiť, že dievčatá a ženy môžu využívať verejnú dopravu, navštevovať parky, športovať tam kedykoľvek počas dňa alebo aj večer a obliekať sa pritom tak, ako to uznajú za vhodné, tak je to veľmi zle.

Žiadny brat, žiadny imám ani nikto iný nemá právo povedať im, ako sa majú dievčatá obliekať. Ak toto nie je zaručené, tak naozaj máme problém. Lebo potom prispejeme aj k tomu, že prídeme o ľudí, ktorých by sme pre demokraciu stratiť naozaj nemali.“

 

Tým minister nepriamo dáva  najavo, že potom takí ľudia budú voliť AfD, lebno cítia a vedia, že je to jediná strana z politického spektra, ktorej môžu dôverovať, že bude robiť všetko preto, aby sa nemecké ženy v Nemecku mohli cítiť oveľa bezpečnejšia, ako je to teraz.

 

Spolkový minister Özdemir, niekdajší dlhoročný šéf Zelených, týmito svojimi výrokmi kritizuje nielen vlastnú stranu, ale i vládnu koalíciu, v ktorej je sám ministrom.

 

Vláda, ktorá nevie a či nechce nič urobiť pre ochranu a bezpečnosť žien vo svojej krajine, ktoré ohrozujú muži cudzích kultúr, nemá najmenšie morálne právo vládnuť!