Hamas a jeho prívrženci už útočia na Nemecko a destabilizujú ho: Ďalšia vlna bombových hrozieb voči školám, štátnym inštitúciám a televízii !

25.10.2023 23:21

Od roku 2015 som publikoval desiatky článkov, v ktorých som písal o nebezpečnej infiltrácii Európy islamistami a radikálnym islamom – posledný v utorok doobeda: Vpúšťa Nemecko do krajiny a tým do EÚ „nepriateľskú armádu“? Každý deň prejdu stovky mužov cudzej kultúry cez hranice!


Ešte prednedávnom bolo v Nemecku riskantné verejne podozrievať migrantov ako potenciálnych islamských extrémistov.

 

Tieto dni však potvrdili v realite neúprosnými faktami, že také podozrenia boli plne oprávnené.

 

Vo viacerých spolkových krajinách sa tento týždeň opakovane objavili bombové hrozby voči školám a iným inštitúciám. Teraz to vyšetruje spolková polícia.

 

Hrozby bombami na školách vo viacerých spolkových krajinách a iných inštitúciách aj v utorok znepokojili desaťtisíce ľudí a spustili policajné operácie.

 

Existovali úplne jasné signály, kde vyšetrovacie orgány dokonca predpokladali, že existuje hrozba. Postihnutých však situácia psychicky veľmi zaťažuje. „Údajne“ sú iniciátori hrozieb neznámi a aj pozadie ich konania má byť nejasné.

 

Nie je vraj jasné ani to, či medzi jednotlivými prípadmi existuje súvislosť. O cieľoch páchateľov zatiaľ vyšetrovatelia vraj nemajú žiadne informácie. Zamlčali aj to, koľko bolo tých jednotlivých prípadov.

 

„Či sú hrozby zamerané na extrémistický cieľ, alebo či ide o jednotlivcov, ktorí si hovoria Hamas, aby zvýšili účinnosť svojich hrozieb, nie je možné v tejto chvíli definitívne posúdiť,“

uviedla hovorkyňa nemeckého Ministerstva vnútra.

 

Kto pozná „kvality“ šéfky tohto ministerstva Nancy Faeser, ktorá o.i.  viackrát odmietla zavednie prísnych kontrol hraníc a ich ochranu,

ten vie dobre, že ide len o zamlčiavanie pravdy z obáv, že by prišlo k demonštráciam za jej odvolanie - odvolanie tejto neschopnej ministerky a či ministerky slúžiacej iným záujmom.

 

Jej hovorkyňa odkázala na podobné prípady vyhrážania sa inštitúciám vo Francúzsku vrátane Louvru a Versaillského paláca. 

Tam sa hrozby kvantitatívne zvýšili a viedli okrem iného k rýchlemu „vysťahovaniu“ z viacerých letísk v rôznych mestách Francúzska.

Odtiaľ prišli informácie, že za tým stoja islamisti  a Hamas.

 

V utorok popoludní boli zasiahnuté ohrozením  školy v Bavorsku, Severnom Porýní-Vestfálsku, Durínsku a Sasku. Polícia niekde preventívne „vyčistila“ ohrozené budovy a zabránila študentom a učiteľom vstúpiť nich. Polícia urobila všade dôkladne  prehliadky, aby sa vylúčilo akékoľvek nebezpečenstvo.

 

V Erfurte dostalo niekoľko študentov a učiteľov lekársku starostlivosť - vzhľadom na psychicky stresujúcu situáciu, uviedla policajná hovorkyňa.

 

Podľa Spolkového policajného riaditeľstva došlo aj k ohrozeniu hlavnej železničnej stanice v Berlíne. Polícia tam zvýšila sily a preverila situáciu ohrozenia. Nakoniec sa nepredpokladalo, že cestujúci boli ohrození. Samozrejme, že boli – v každom prípade ich postihol veľký strach a mučivá neistota.

 

Podľa berlínskej polície sa vyhrážky bombami dotkli aj televízie RTL a spolkovej centrály SPD v Berlíne. V Berlíne to teraz vyšetruje Spolková ochrana bezpečnosti štátu.

 

Islamisti? sa vyhrážali aj vysielaciemu centru „Antenne Thüringen“, „Landeswelle Thüringen“ a „Radio Top40“ vo Weimare.

Podľa polície vyhrážky prišli e-mailami. V niektorých prípadoch  zaslané listy odkazovali na islamistický Hamas.


Islamisti už roky prenikajú do Nemecka a od čias Merkel, ktorá to s radosťou a nadšením umožnila, žiadna vláda proti tomu nič nepodnikla!  

 

A AfD, ktorá túto katastrofálnu situáciu aj v súvislosti s ilegálnou migráciou už dávno mnohonásobne kritizovala, bola vládnymi politikmi a ich médiami difamovaná ako islamofóbna a rasistická organizácia.

Až teraz sa ozýva podobnými tónmi šéf CDU Merz a kritizuje utečeneckú politiku vládnej koalície.