EÚ, WHO, OSN – už žiadne reči o demokracii a základných ľudských právach, a ak, tak len pre Ukrajinu (zatiaľ)!

22.08.2023 12:33

Príbeh britského politika Nigela Faragea, ktorému jeho banka zatvorila účet a ktorý dostal negatívne oznámenia aj od 9 ďalších bánk, (už ne)prekvapuje otvorenosťou a brutalitou konania.

 

To, čo sa tak akosi nenápadne označuje ako „kultúra zrušenia“, už nemá absolútne nič spoločné s demokraciou, slobodou a právnym štátom.

 

EÚ sa v súčasnosti prostredníctvom zákona o digitálnych službách zbavuje najzákladnejších  ľudských práv, konkrétne slobody názoru, prejavu a tlače.

 

Zastupuje brutálne záujmy, len po ziskoch dychčiaceho farmaceutického priemyslu voči obyvateľstvu a záujmy digitálneho finančného komplexu tak efektívne, že von der Leyen získala ocenenie „Global Goalkeeper Award“ od Gates Foundation BMGF.

 

Digitálne biometrické certifikáty, očkovacie a zdravotné pasy majú uľahčiť monitorovanie a kontrolu občanov EÚ a nakoniec ich zotročiť digitálnou Centrálnou bankou-euro.

 

Podľa príkladu Nigela Faragea a iných Britov alebo inštitúcií, tak mnoho európskych občanov v nadchádzajúcich rokoch zbankrotuje (nebudú mať prístup na svoje bankové účty), ak sa „prehrešia“ ktoroukoľvek z týchto vecí:

 

tvrdia, že človekom spôsobená zmena klímy je podvod

 

tvrdia, že existujú len dve pohlavia

 

nechcú sa stať „chodiacou mŕtvolou“ po injekcii toxických génových terapií

 

hovoria, že EÚ a NATO nekonajú v ich záujme, že sú to organizácie konajúce len v prospech Washingtonu a dystopickej agendy WEF

 

odmietajú potravu ako cvrčky domáce, múčne červy a podobne.

 

sú proti nelegálnemu prisťahovalectvu

 

chcú si zachovať svoju kultúru a tradície.

 

 

Európa bola najbohatším kontinentom a teraz sa mení na niečo, čo silne pripomína 20. roky minulého storočia.

 

Návrat k národnej suverenite môže ešte zastaviť tento postupný pád do priepasti.