Die Welt: "Väčšina migrantov a utečencov sa cíti spojená s Nemeckom" To je ale len nehanebná lož!

15.08.2023 23:22

Die Welt má pre svoju lož dokonca aj „argumenty“:

 

„Nemecko je imigračná krajina. Prieskum Poradného zboru pre integráciu a migráciu ukázal, že väčšina ľudí, ktorí sa prisťahovali, sa cíti spojená so svojím novým domovom. Vzdelanie, jazykové znalosti a kontakty ovplyvňujú pocit spolupatričnosti.

 

Podľa prieskumu sa väčšina ľudí, ktorí sa prisťahovali do Nemecka, a ich deti, cítia so svojou novou vlasťou spojené. V prieskume Poradného zboru pre integráciu a migráciu viac ako 80 percent uviedlo, že sa cíti byť súčasťou Nemecka. 46,2 percent uviedlo „úplne“, zatiaľ čo 38 percent odpovedalo „takmer celkom“.

 

Podľa novín zverejnených v pondelok sa toto číslo pohybovalo okolo 90 percent u respondentov bez migračného pozadia.“

 

Uvedené čísla nemajú nič spoločné so smutnou a tragickou realitou Nemecka, ktoré už čoraz viac ovládajú cudzie kultúry, ktoré čoraz viac prenikajú do všetkých štruktúr nemeckej spoločnosti.

Písal som o tom už v roku 2016 10. marca v článku  

Osmanen Germania: Prídeme a vezmeme vám celú krajinu - vaše Nemecko

Začínal nasledovne: Nový obraz Nemecka za niekoľko rokov? Budú ho ovládať Turci a islam?

 

Odvtedy sa situácia ešte oveľa viac zhoršila a zdramatizovala.

Redaktori Die Welt samozrejme veľmi dobre vedia, že nehovoria pravdu, ale sú platení za to, aby sa pokúsili zmanipulovať aspoň tých občanov, ktorí ešte volia strany ako Zelení a SPD, ktoré  spolu s Angelou Merkel urobili z Nemecka to, čím dnes je – krajina, kde sa Nemci boja byť patriotmi a hrdými vlastencami, lebo to je proti ideológii tzv. demokracie.

Je ale nesporným faktom, že migranti a azylanti, najmä tí, ktorí sú  moslimovia sa vo veľkej väčšine nielenže nikdy nebudú identifikovať s Nemeckom  a nikdy s ním nebudú pociťovať spolupatričnosť, ako to chce občanom nahovoriť die Welt.

Práve naopak, ich cieľom je urobiť z Nemecka krajinu islamu. Okrem iného sedčí o tom neustále rastúci počet mešít, zatiaľ čo kresťanských kostolov ubúda.

Aspoň dve reakcie z veľmi mnohých podobných, ktoré komentovali manipulačný článok z Die Welt:

 

1, Tento ľudí ohlupujúci článok môže pochádzať len z pera, ktoré slúži devótne Zeleným a SPD, stranám, ktoré chcú z Nemecka urobiť krajinu islamu a krajinu pestrú na rasy.

 

2, Tiež by som sa cítil veľmi prepojený s krajinou, keby som mohol dostať peniaze za nič nerobenie, zdravotné poistenie bez platenia, kde môžete mať všetko zadarmo, kde môžete jazdiť na luxusných autách bez toho, aby ste museli platiť poistenie a cestnú daň, a kde by som mohol robiť to, čo chcem, bez obáv, že môžem byť potrestaný a hlúpi miestni občania nám ešte musia ďakovať za to, že sme im zničili krajinu, ktorú ich predkovia vybudovali krvavými upracovanými rukami, aby potom na dôchodku zbierali vratné fľaše, aby prežili. 

 

Odkiaľ sú také sprosté a nezmyselné prieskumy? Určite len z rozprávkovej knihy ministra Habecka.