Bezmocnosť Berlína: USA modernizujú svoje atómové zbrane v Nemecku, kedy sa im zachce

28.04.2022 22:20

Naposledy v roku 2010 sa nemecký Bundestag neúspešne pokúšal USA dostať k tomu, aby svoje atómové zbrane z Nemecka odstránili. A až po niekoľkých mesiacoch sa  nemecká verejnosť smela dozvedieť, že Američania modernizovali svoje atómové zbrane umiestnené na nemeckom území.

Utajená operácia bola vykonaná ešte v jeseni 2019.

20 vodíkových bômb, typu B61 bolo letecky prepravených z americkej leteckej základne v Büchel, v Porýni-Falcku do USA, kde boli modernizované a dopravené opäť do Büchel. Ako neskôr vyšlo najavo, tak spolková vláda v Berlíne bola informovaná o veci len krátko pred začatím tejto vojenskej operácie. Bližšie podrobnosti o jej priebehu Berlínu americké Ministerstvo obrany nechcelo oznámiť.

Priam neuveriteľný paradox je v tom, že hoci toto bolo publikované mainstreamom, tak oficiálne nechce ani Berlín a ani Biely Dom potvrdiť ich existenciu na nemeckom území. Pritom ani ich celkový počet nie je nikde potvrdený. 

Dobre informovaní investigatívni žurnalisti vychádzajú z toho, že celkove je ich v Nemecku 40 až 50.

Pre ich nasadenie v prípade „potreby“  sú pripravené nemecké Tornado-Kampfjets, ktoré patria Bundeswehru a sú rovnko ako americké vodíkové bomby, tiež na základni Büchel.

To znamená, že to bude Bundeswehr, ktorý, keď na to príde,  bomby musí zo svojich lietadiel vrhnúť na nepriateľa (podľa všetkého to budú Rusi), ale kódy, ktorými sa aktivujú, majú však len Američania.

Takže to budú opäť nemeckí vojaci – ako v druhej svetovej vojne – ktorí v prípade „potreby“ budú bombardovať Rusko.

Vtedy im to prikázal Hitler – teraz im to nariadia v prípade „potreby“ Američania.

A Helmut Kohl prisahal vo svojom dome v Ludwigshafene svojmu priateľovi Michailovi Gorbačovovi, že z nemeckej pôdy už Rusku nikdy nebude hroziť žiadne nebezpečie.

Nič z toho už nie je pravdou!

 

Ešte uvediem výňatok z krátkej informácie Bundestagu k atómovým zbraniam USA v Nemecku, vydanej na dotaz niekoľkých jeho poslancov:

 

Kurzinformation des Deutschen Bundestages (wissenschaftliche Dienste) vom 6.1.2022 zu den in Deutschland stationierten amerikanischen Atomwaffen:

Die öffentlich zugänglichen Zahlen über die in Deutschland stationierten amerikanischen Atomwaffen lassen sich von Seiten der Wissenschaftlichen Dienste weder überprüfen noch werdensie durch die Bundesregierung bzw. das US-Pentagon bestätigt. 

Auch Anfragen von Mitgliedern des Deutschen Bundestages werden von der Bundesregierung durchgehend mit Verweis auf die Geheimhaltungsregeln der NATO beantwortet.

 

Preklad:

Krátka informácia Bundestagu (vedecká služba) zo 6.1.2022 ohľadne amerických atómových zbraní v Nemecku

Údaje o atómových zbraniach USA, ktoré sú trvale na území Nemecka, a sú dostupné aj verejnosti,  sa nedajú vedeckou službou Bundestagu overiť. Spolková vláda a ani Pentagon sa k tomu nechcú vyjadriť, pričom sa odvolávajú na pravidlá NATO o utajovaní citlivých a dôležitých informácií.