„Znovuzrodenie“ Billa Gatesa? Gates: Európa musí zavrieť prístavy, inak ju Afričania zaplavia

14.09.2021 23:20

Bill Gates, „dobrodinec“ ľudstva, iniciátor celosvetového očkovania nielen proti korone, a aj muž, ktorý bol veľkým propagátorom a prívržencom utečeneckého paktu OSN, teda aj „sťahovania národov“ Afriky do Európy, odrazu vysloví také vety, ktoré v EÚ platia pre politiku „korektnosti“ ako  rasizmus a antihumanizmus.

Gates to povedal pred dvoma dňami v rozhovore pre nemecké médía. Citovali ho aj niektoré talianske médiá, lebo sú to práve talianske prístavy, ktoré sú – odkedy nie je ministrom vnútra Matteo Salvini – dokorán  otvorenou bránou do EÚ pre migrantov z Afriky.

Talianske VoxNews uviedli:

Bill Gates: “L’Europa deve chiudere i porti o verrà sommersa di africani”. Preklad je titulkom tohto článku.

Gates odkázal Európanom, že to musia bezpodmienečne Afričanom sťažiť, aby sa nedostávali celkom ľahko cez doterajšie nelegálne tranzity na európsky kontinent. Dodal, že obrovský nekontrolovaný rast afrického obyvateľstva vyvolá enormný migračný tlak na Európu a preto jediná možnosť (ak Európa nezavrie svoje brány), ako proti tomu pôsobiť, je mimoriadne navýšenie finančnej pomoci africkým štátom.

VoxNews komentovali Gatesove návrhy a či rady Európe nasledovne:

„Jediná účinná pomoc Afrike (ale zároveň aj „záchrana“ Európy) je dobrovoľná gratis sterilizácia (spojená s financovaním osvety najmä negramotných, ktorí neraz plodia 10 i viac detí). Čokoľvek iné len povzbudí tých, ktorí chcú prísť do EÚ len preto, aby prišli  a nerobili nič iné, len využívali európske vymoženosti. Pritom to nie je tak, že z Afriky k nám prúdia tí najúbohejší, lebo tranzity stoja niekoľko tisíc eur.“

Na záver sa možno pýtať, či tu ide o „znovuzrodenie“ Billa Gatesa, alebo či je táto jeho reakcia len dôsledkom jeho hnevu na Afričanov, lebo so svojim rozsiahlym očkovacím plánom pre celú Afriku stroskotal – podobne ako aj v Indii. A tak nezarobil toľko miliárd, ako predpokladal.

To, čo Nemcom a Európe „múdro“ odporúča teraz, to predsa vedel už aj v roku 2015.

Prečo to teda už vtedy „neprikázal“ Merkel, keď odrazu prejavuje s nami Európanmi „veľký súcit“?