Začiatok konca a či už náš koniec? Islam určuje v Európe, aké plavky smú mať kresťanky

15.10.2020 22:30

Islam nám prikazuje a my otrocky poslúchame: Vedenie známeho kúpaliska Niederrhein-Therme v nemeckom Duisburgu zakázalo ženám nosiť „nemravné“ bikiny.

Ako dôvod oznámilo, že viacerých návštevníkov kúpaliska (samozrejme, že len moslimov) pohoršovalo to, že okolo nich sa pohybovali ženy v takých plavkách, ktoré podľa nich obnažujú aj to, čo nepatrí na verejnosť.

Hovorkyňa Niederhein-Therme vyhlásila pre Westdeutsche Allgemeine Zeitung:

„My sme verejný priestor, kde sa stretávajú početné kultúry a tak prichádza k tomu, že nie všetci návštevníci tolerujú ženské telá v malých bikinách alebo v tanga plavkách.

Naši spolupracovníci budú upozorňovať ženy, ktoré prídu v plavkách, ktoré budia pohoršenie príslušníkov iných kultúr, aby si dali iné plavky, alebo aby opustili naše priestory.“

Naša kultúra sa zbabelo a devótne sťahuje pred islamom na svojom kresťanskom kontinente zo všetkých pozícií, ktoré jej boli vždy vlastné a kde islam a Korán nemajú najmenšie právo niečo žiadať a či prikazovať.

To nemožno inakšie nazvať ako devótne a dobrovoľné zriekanie sa elementárnych princípov našej kultúry a pokorné odovzdanie sa do moci islamu.

A naviac je zahanbujúce aj to, že plavky burkiny sú dovolené. A ak by sa nejaký príslušník našej kultúry sťažoval vedeniu kúpaliska, že ho pohoršujú a si neželá prítomnosť žien s takými plavkami, tak si môže byť istý, že by nedosiahol vôbec nič.

Takže plavky burkiny islamských žien sú dovolené a dvojdielne plavky našich žien ako vrchol nemravnosti pre islam, sú zakázané.

Nie je ďaleko čas – ak ostaneme pasívni – že na našich kúpaliskách bude samozrejmosťou, že všetky ich návštevníčky budú mať na sebe len burkiny.

Ešte doplním, že Duisburg patrí k tým nemeckým mestám, kde žije extrémne veľa ľudí s migračným pozadím – až 43,3 percent jeho obyvateľov.“