WHO nás už straší novou korona vlnou. Sú ale experti, ktorí odporujú takým tvrdeniam

18.05.2020 23:30

WHO odkazuje európskym štátom, aby sa pripravili už teraz na druhú smrtiacu vlnu korony. Reprezentant WHO pre Európu Hans Kluge povedal, že teraz je čas na prípravu a nie na zábavu, čím kritizoval redukovanie prísnych korona opatrení. Kluge nás dokonca straší aj tým, že môže prísť „dvojitá vlna“, čím myslí Covid-19 a sezonálnu chrípku súčasne.

To ale nie je nič iné, ako opätovné šírenie paniky a strachov – akoby WHO za každú cenu chcela udržiavať v ľuďoch ich vysokú mieru, a to aspoň dovtedy, keď nám farmaceutický priemysel ponúkne (nanúti) zaručene „zázračnú“ očkovaciu látku.

WHO dokonca tvrdí, že svet musí byť pripravený na to, že Covid-19 nikdy nezmizne a navždy ostane. To je veľmi deprimujúca (úmyselne deprimujúca?) prognóza.

Treba však povedať, že sú renomovaní experti, ktorí tvrdia niečo celkom iné. Napríklad britský lekár – bývalý expert WHO - profesor Karol Sikora  je presvedčený o opaku. Hovorí, že korona môže zmiznúť prirodzeným spôsobom a dokonca skôr, ako bude na trhu očkovacia látka.

Pravdepodobne je preto už prepustený z WHO, lebo také tvrdenie absolútne nevyhovuje tejto organizácii a ani Gatesovi. To predsa úplne narúša ich úžasné plány. Bola by pre nich obrovská finančná strata, ak by Covid-19 zmizol skôr, akoby na ňom zarobili stovky miliard. Preto treba Covid-19 za každú cenu udržiavať pri „živote“ a zároveň mať aj isté počty „infikovaných, ktorým spôsobí smrť“.

V tejto súvislosti sa zmienim o jednom veľkom paradoxe, o ktorom mainstream nepíše a ktorý jednoznačne niečo signalizuje.

V Nemecku zomrie na chrípku každoročne 4000 až 25 000 osôb. Ale odrazu práve v tomto roku ich zomrelo „len“ okolo 1000! Zároveň máme v Nemecku ale údajne okolo 8000 korona úmrtí.

To je veľmi pozoruhodné! Môže totiž byť, že niekoľko tisíc chrípkových úmrtí bolo preto „omylom“ preradených ku korona úmrtiam.

Koľko tak asi - 2000? 3000? 5000?........?