Vháňa nás korona míľovými krokmi do nového svetového poriadku?

09.04.2021 23:38

Nielen pre mňa je to viac ako jasné – lebo na Západe je mnoho renomovaných expertov, ktorí si to nielen myslia, ale sú o tom presvedčení! A žiadneho z nich nemožno v žiadnom prípade difamovať a označovať ako pomäteného fanatického konšpiračného teoretika, ako to v podobných prípadoch robia devótne a poplatné systémové mediá!

Jednou z takýchto uznávaných autorít je aj nemecký docent, historik a politológ, autor, publicista a žurnalista Peter Orzechowski. V Mníchove študoval históriu, germanistiku a politológiu.

Ten je presvedčený o tom, že neodvratne smerujeme obrovskými krokmi do totálne nového svetového poriadku, v ktorom bude menej slobody, ako ju mali poddaní v stredoveku.     

V ďalšom niečo z jeho myšlienok, presvedčení a argumentov, ktoré nedávno uviedol vo svojej publikácii.

Najprv ale jedna „veľmi zaujímavá diplomatická“ výpoveď prezidenta Bundestagu, Wolfganga Schäubleho, ktorá nám veľa prezrádza:

„Konečne teraz dostaneme ekonomickú a finančnú úniu, ktorú sme politicky nedokázali realizovať (celosvetovú máte na mysli pán Schäuble, pravda? – moja otázka)“

 

Náš život je ohrozený tak veľmi ako nikdy dosiaľ! Politika a médiá nám neustále nahovarajú a doslova nám vtĺkajú do hláv, že jedine Covid je našim najväčším ohrozením a žiaľ väčšina z nás tu uverila. Pravda je ale celkom iná.

Covid je len „služobník“ a slúži globálne operujúcej elite ako skvelá a optimálna zámienka, aby naše spolužitie a naše životy boli kompletne preorganizované a aby nám tak boli vnútené nové pravidlá života. Táto elita pracuje už roky na tom, aby zničila tradičné hodnoty našej kresťanskej spoločnosti a nášho života:

Klasickú rodinu, národy so svojou zvrchovanosťou (tie nemožno ľahko manipulovať – jednotnú „ľudskú kašu“ áno), našu dôveru v pravé demokratické zákony a predovšetkým našu osobnú slobodu.

Táto sloboda je nám síce garantovaná v rámci ľudských práv definovaných OSN a zaručuje ju aj nemecký Grundgesetz (Ústava), ako aj zákondarstvo členských štátov EÚ, ale  teraz, keď nastala „vláda“ údajnej celosvetovej pandémie, tak sme sa odrazu stali „vydedencami“ takej slobody a všade kontroluje polícia – niekde dokonca aj armáda – aby sme v tomto stave zotrvali.

Odrazu už nesmieme sami rozhodovať o našom živote a ani o našom zdraví. To robia za nás politické autority a ich virológovia. Zdegradovali nás na malé deti, ktoré musia poslúchať a poslušne sa nechať očkovať fakticky čímkoľvek, čo nám autority nariadia.

Nesmieme sa navštevovať, nesmieme sa zhromaždovať, nesmieme spoločne oslavovať, nesmieme dokonca ani len smútiť spoločne. A nesmieme cestovať tam, kde by sme chceli.

Zavreli nás do najtemnejšieho väzenia, kde „dozorcovia“ určujú to malé minimum, čo nám ešte je dovolené. A aby sme vo všetkom poslúchali, tak plodia iracionálne strachy a posielajú ich na nás, aby nás nimi úplne ochromili, čo sa im žiaľ dobre darí.

A nebezpečné pre nás veľmi pri tejto tvorbe nového svetového poriadku je hovoriť to, čo si naozaj myslíme. V takom prípade nám môže byť odobrané všetko – predovšetkým naša práca, ktorou si zarábame na živobytie.

K tomu dodám, že našou jedinou a poslednou baštou, ktorá nám ešte ostáva, je suverénný nacionálny štát a práve ten nám globalistické elity chcú vziať za každú cenu.

To by si mali uvedomiť naplno všetci roduverní Slováci, lebo Slovensko je krajinou, kde pôsobí extrémne veľa odstredivých síl a národno-nacionálne povedomie je pomerne slabé. Oveľa lepšie sú na tom napr. naši susedia Maďari a Poliaci. Na Balkáne sú to najmä Srbi, ktorí majú toto povedomie nesmierne silné.

Ak si toto plne neuvedomíme a neposilníme našu slovenskosť, naše národné povedomie, tak naša štátnosť - ktorá je ešte len krátkeho trvania – bude veľmi rýchlo už len minulosťou!