Toto je bomba: Tvrdý úder pre Demokratov – ich dlhoročná kongresmanka odišla od nich a prestupuje k Trumpovi !!!

15.10.2022 23:26

Obrovský šok pre prezidenta Joe Bidena – 41 ročná  Tulsi Gabbard poslankyňa Kongresu za Demokratov ohlásila začiatkom týždňa, že vystúpila zo strany Demokratov. O dva dni neskôr oznámila, že odteraz sa bude politicky angažovať za Republikánov.

Vyhlásila, že v čase, ktorý ešte ostáva do midterm volieb 8. novembra tohto roku bude aktívne podporovať vo volebnom boji kandidáta Republikánov do Senátu.

Je ním penzionovaný armádny generál Don Bolduc.  Donald Trump podporoval Bolduca, aby bol zvolený v USA-spolkovom štáte New Hampshire za kandidáta Republikánov pre Senát vo voľbách 8. novembra.

Generál Don Bolduc zvedie 8. novembra volebný boj s úradujúcou demokratickou senátorkou Maggie Hassan. Víťaz tohto boja bude mať kreslo v Senáte.

Podľa vlastného vyjadrenia vystúpila Tulsi Gabbard zo strany Demokratov preto, lebo už viac nedokázala znášať ich vojnové podpaľačstvo, ich extremizmus, ich netoleranciu voči iným politickým názorom a ich neustále obviňovanie politických odporcov z rasizmu.

Gabbard zdôraznila, že ďalším dôležitým dôvodom pre to, aby skončila s Demokratmi bolo aj to, že neustále rozširovali a hlásali rasizmus proti bielym. Tulsi Gabbard to ešte doplnila týmito slovami:

„Demokrati veľmi intenzívne pracovali a pracujú na tom, aby zničili naše ľudské  slobody, ktoré nám dal Boh a ktoré sú ešte naviac  aj zakotvené v našej americkej ústave.“

Gabbard odsudzuje aj podporu vojny na Ukrajine Demokratmi.

 

Tulsi Gabbard vyzvala aj ďalších Demokratov, aby nasledovali jej príklad a vystúpili zo strany.

 

Tu je link na video na youtube, kde Tulsi Gabbard oznamuje, že s Demokratmi skončila:  

„I’m leaving the Democratic Party“ – „Ja opúšťam stranu Demokratov“

350.995 Aufrufe

11.10.2022

        www.youtube.com/watch?v=2UeyV6qGcK8