Pri strašnom krviprelievaní vo Würzburgu mala nôž v ruke aj Merkel

26.06.2021 23:33

Samozrejme je to len symbolické vyjadrenia, ale je nespornou a zdrvujúcou skutočnosťou, že každý jeden z nespočetných krvavých zločinov a nespočetných znásilnení v Nemecku, ktorých sa v priebehu rokov dopustili migranti, má na svedomí kancelárka Merkel.

Traja zavraždení a sedemnásti zranení vo Würzburgu a aj táto tragická udalosť sa dokonale radí k veľkému množstvu krvavých hypoték, ktoré kancelárka-diktátorka zanechala nielen svojmu národu, ale celej Európe, a to celkom bez následkov a beztrestne. A to napriek početným  trestným oznámeniam, ktoré na ňu od roku 2015 podali rôzni občania, právnici i politici AfD. Prosystémoví sudcovia všetko však zmietli zo stola a zamietli.

24 ročný somálsky vrah, vraždiaci nožom a podľa všetkého Alahov terorista (počas vraždenia a zraňovania ľudí, prevažne žien, vykrikoval Alahu Akkbar) prišiel do Nemecka v roku 2015 ako hosť Merkel v rámci jej protiústavnej Willkommenskultur a v Nemecku žil a bude žiť naďalej, a to ako už dávno odmietnutý uchádzač o azyl. Hoci bol nebezpečne násilný a kriminálny a polícia o tom vedela, neudialo sa s ním nič.

Teraz sa niektori politici pokrytecky bijú v srdcia a spoločne so systémovými médiami prelievajú zbytočné krokodílie slzy a vyjadrujú svoje slizké slová údajnej ľútosti z toho čo sa stalo, ale neurobili absolútne nič proti tomu, aby sa raz navždy ukončilo s toleranciou voči kriminálnym a násilným migrantom.

„Srdiečková“ kancelárka Merkel nekomentovala túto krvavú udalosť ani jediným slovm, tak to robila takmer pri všetkých podobných prípadoch. Viac cynizmu, neľudskosti a bezcitnosti voči vlastnému národu je sotva možné. V tomto smere sa viac „vyznamenali“ len tí, ktorí spôsobili vojny s miliónmi mŕtvych.

Mesto Würzburg a jeho občania sú zdesení, šokovaní a ovláda ich strach.

Vedia dobre, že podobný akt islamského teroru sa môže stať opať, a to kdekoľvek a kedykoľvek, a to plati pre celé Nemecko. A s istotou sa to tak aj bude stávať!

Nemci sú akoby v smrtelnom kŕči, do ktorého ich dostala perfídna, úskočná a vždy „milučko“ sa usmievajúca, ale démonicky nemilosrdná kancelárka Merkel – žena bez svedomia. Sú ochromení a nevedia sa brániť – boja sa prehrešiť proti politickej „korektnosti“ – sú v roli ochotných obetných baránkov.