Odrazu aj Kamala Harris napodobňuje Trumpa: Migranti ste v USA neželaní

08.06.2021 23:11

Ešte pred rokom vehementne atakovali Demokrati na čele s Kamalou Harris vtedajšieho prezidenta Donalda Trumpa za jeho „nehumánnu“ politiku voči migrantom, ktorí húfne a ilegálne prechádzali hranicami USA.

Trump bol Demokratmi a ich médiami neustále označovaný za neľútostného a neľudského politika, ktorý nemá najmenší súcit s migrantami a ich deťmi a naviac ešte aj stavia na hraniciach múr. Dokonca sa rozširovali fámy, že Trump do migrantov, ktorí ilegálne prekročia hranice nechá strieľať.

Démonizovanie Trumpa v súvislosti s ilegálnymi migrantami bolo dôležitou súčasťou volebného boja Joe Bidena, aby tak dostal hlasy aj tých, ktorí ako migranti v USA medzičasom už mali občianstvo.

Teraz sa ukázala celá ošklivá nehanebnosť a úžasná „politická korektnosť“ Demokratov, keď viceprezidentka Kamala Harris v Guatemale vyhlásila:   

„Pre migrantov mám jednoznačný odkaz – neprichádzajte na naše hranice, lebo každý, kto  tam príde, bude poslaný naspäť.“

Kto toto vie a vie reflektovať, tak to musí vnímať ako absolútnu  nedôveryhodnosť politiky amerických Demokratov, ktorí nemajú najmenší problém ústami svojej viceprezidentky teraz vysloviť to isté, za čo Donalda Trumpa chceli politicky znemožniť.

A teraz tie isté systémové médiá, ktoré Trumpa odsudzovali a pranierovali za jeho nekompromisnú migrantskü politiku, vychvaľujú a priam do neba vyzdvihujü Harris, ktorá len opakuje Trumpove slová.

Kamala Harris  vyhlásila svoju hrozbu migrantom počas svojej prvej zahraničnej cesty ako viceprezidentka USA a  síce  v Guatemale.

Samozrejme, že ani systémové médiá v Nemecku sa ani len jediným slovom nedotkli toho, že Harris v Guatemale len ako papagáj opakovala Trumpove slová.

Dokonca uznanlivo hovorili o tom, že Kamala Harris dôsledne podporuje smerovanie Bidenovej antimigračnej politiky – inými slovami obaja tu kráčajú smerom, ktorý určil Donald Trump.

Angela Merkel, ktorá hlásala a hlása migrantskú Willkommenspolitik mlčí a nijako nekomentuje guatemalské vyhlásenie o migrácii, tak ako ho urobila Harris.

Mala a musela by ho odmietnuť a odsúdiť tak, ako to urobila v prípade Trumpových vyhlásení o migrantoch.

Na to je však príliš zbabelá, a tak to rieši mlčaním a ignorovaním. Joe Biden je predsa jej starý priateľ.