Berlín: Nový zákon robí z policajtov„šašov“ a z nich sa migranti len smejú

23.05.2020 23:23

Nový sporný antidiskrimačný zákon krajinskej vlády v Berlíne prešiel a bol odhlasovaný Senátom takpovediac  akoby utajene a nepozorovane v tieni korony. Tam vládne promigrantská ideológia pod zástavou Zelených a SPD. V hlavách týchto politikov, ktorí síce dobre vedia, že v ich meste majú migranti na kriminalite vysoko nadpriemerný podiel, skrsla užasná myšlienka ako to zdôvodniť.

Vyhlásili, že je to len preto, lebo policajti ich kontrolujú oveľa častejšie kvôli ich tmavému zovňajšku ako to robia v prípade bielych Nemcov.

Inými slovami – v terminológii promigrantských ideológov - tu ide o diskrimináciu inej rasy a nový zákon jej má zabrániť.

A čo na tom, že táto slepá ideológia tým vyrába novú diskrimináciu – diskrimináciu vlastnej berlínskej polície. Toto sú už horšie pomery ako v príslovečnom slovenskom Kocúrkove.

Podľa nového berlínskeho zákona totiž teraz smie každý, kto nespadá do tej časti berlínskeho obyvateľstva, ktorú možno označiť ako bio-Nemcov, podať na policajta trestné oznámenie sa to, že ho kontroloval alebo len chcel kontrolovať. V udaní postačí, ak dotyčný tvrdí, že ho policajt kontroloval len  preto, lebo nevyzerá ako biely Nemec.

V tejto situácii má nepríjemného čierneho Petra policajt. On musí dokazovať, že to tak nebolo a nie migrant musí dokázať, že to tak bolo. Nemecký absurdistan je čoraz absurdnejší a aj toto jasne poukazuje na to, že domáce obyvateľstvo Európy čoraz viac stráca svoju právoplatnú dominanciu vo vlastneom revíre a tá prechadza na cudziu kultúru.

Nemenovaný berlínsky policajt sa k tejto veci vyjadril:

„Ak kontrolujem migranta a ten ma udá, že som sa dopustil pritom diskriminácie, tak budem mať na krku zavedenie vyšetrovacieho konania, ktoré sa pri súčasnom extrémnom preťažení súdov môže ťahať aj dva roky. V tom čase nemôžem byť povýšený. Okrem toho musím venovať niekoľko hodín z pracovného času tomu, aby som vypracoval moju výpoveď, v ktorej dokazujem moju nevinu a vyvraciam, že som konal diskriminujúco. Ak sa mi ale nepodarí úplne vierohodne vyvrátiť obvinenie, tak som sa podľa zákona dopustil trestného činu a v podstate mám po kariére.

Za takýchto okolností si veľmi  mnoho kolegov dobre rozmyslí, či majú kontrolovať migranta, ak majú podozrenie, že sa dopustil trestného činu.“

K tomu už netreba nič dodať, len  to, že berlínski politici, ktorí takto znemožnili vlastných policajtov (a symbolicky vyjadrené im spútali ruky), skvele pomôžu zvýšiť kriminálne aktivity migrantov.

Ale keďže policajtom „spútali ruky“ – tak sa to prejaví tým, že kriminalita migrantov „klesne“ a politici si môžu hrdo povedať: „Mali sme pravdu – nový zákon to potvrdzuje – migranti vôbec nie sú kriminalnejší ako Nemci“.

 Takže nech žije úspešný nemecký absurdistan – sláva mu.