Viceprezident Bundestagu Kubicki: Už vôbec nerozumiem mojej vlastnej krajine, Nemecku

20.08.2022 23:37

Wolfgang Kubicki (FDP) je jeden z mála renomovaných nemeckých politikov, ktorý sa nebojí povedať pravdu a nebojí sa „plávať proti prúdu“. A to aj vtedy, keď v takom  prúde dominujú USA, NATO a globalisti. Je aj autorom niekoľkých skvelých „buričských“ kníh. Jednou z nich je kniha Potlačená sloboda: Ako jeden vírus rozkladá náš právny štát

Mal veľkú zásluhu aj na tom, že sa v Bundestagu neodhlasovala povinnosť očkovania všetkých občanov proti korone. A teraz verejne vyhlásil, že už vôbec nerozumie svojej krajine a nemeckej vláde, ak chce v zime radšej mrznúť a akceptovať dramatický úpadok svojej ekonomiky.

Kubicki, ktorý je aj vicešéfom vládnej FDP žiada od vlády o.i. nasledovné:

„Wir sollten Nord Stream 2 jetzt schleunigst öffnen, um unsere Gasspeicher für den Winter zu füllen. Es gibt keinen vernünftigen Grund, Nord Stream 2 nicht zu öffnen."

Preklad: „Mali by sme Nord Stream 2 teraz čo najrýchlejšie otvoriť, aby sme naše plynové zásobníky mali na zimu plné. Neexistuje žiadny rozumný dôvod, aby sme neotvorili Nord Stream 2.“

Viceprezident Bundestagu Kubicki povedal v tejto súvislosti aj to, že najvyššou povinnosťou spolkovej vlády je to, aby zabezpečila, že národ nebude v zime mrznúť a že nemecký priemysel neutrpí ťažké škody.

Kritika probidenovských a proamerických „poskokov a sluhov“, ako aj nemeckého mainstreamu sa okamžite zniesla na hlavu odvážneho Kubickeho. A v médiách mu bola hneď prezentovaná „verejná mienka národa“ vyhodnotená zo vzorky 1000 opýtaných občanov, z ktorých údajne 53 percent nesúhlasilo s požiadavkou viceprezidenta Bundestagu a radšej chcú v zime mrznúť a zrejme aj radi akceptujú ničenie nemeckého priemyslu, len aby na seba neprivolali hnev všemocného prezidenta Zelenského.

Ten samozrejme tiež spustil paľbu  slov svojho „spravodlivého“ hnevu na Wolfganga Kubickeho a jeho požiadavku označil za absurdnú.