Trump demontuje polit.dedičstvo Obamu. Najvyšší súd uznal jeho stop utečencom

18.09.2017 23:30

Tu o Trumpovi pravdivo. Mainstream médiá robia všetko preto, aby Trumpova politika vyzerala chaoticky. Opak je ale pravdou. Jeho politika má pätu aj hlavu a zakladá sa na výborne premyslenej stratégii. Jej vnútropolitickým zámerom je extrémne redukovanie vplyvu štátu na spoločnosť i na jedincov.

V princípe ide o „rozbitie“ USA, tak ako ich budoval Obama a ako v tom chcela pokračovať Hillary.

Pred týždňom Trump oznámil, že zrušil tzv. Dreamer program, ktorým Obama chcel zamedziť vyhostenie detí (okolo 800 000) ilegálnych migrantov.  

Veľká časť Trumpových voličov sú chudobní belosi, tzv. vydedenci Obamovej politiky, ktorí ekonomicky padali počas jeho vlády čoraz nižšie dole po stupňoch sociálneho rebríčka. Bolo to niekoľko desiatok miliónov a tí sa obávali, že im do USA v húfoch prúdiaci latinovia, predovšetkým z Mexika, vezmú prácu. Preto vznikla medzi Trumpom a  jeho voličmi „tichá dohoda“ o stavbe múra na hraniciach s Mexikom, ktorú celý  „úžasný“ demokratický svet Západu tak veľmi kritizoval a odsudzoval a solidarizoval sa s mexickou vládou, ktorá Trumpa preto pranierovala.

Ten istý Zapad ale nekritizoval Mexiko ani slovom za to, že robí to isté na svojich južných hraniciach, aby zabránil prúdeniu migrantov z juhu do Mexika.

Trump  veľmi zaboduje tak u svojich voličov ako aj u predstaviteľov amerického hospodárstva pripravovanou daňovou reformou. Tiež sú pripravené účinné opatrenia  ministerstva financií, ktoré budú mať za následok, že mnohomiliardové obnosy privátnych osôb, ktoré sú zdaňované v cudzine sa vrátia do USA.

Trump vyhral prezidentské voľby aj preto, že dal sľub, že zastaví globalizáciu, o ktorej je veľmi veľa Američanov presvedčených, že škodia USA.

A Trump podniká v tomto smere všetko preto, aby svoj sľub splnil.

Médiá, ktoré sú v rukách vplyvných globalistov o tom nepíšu ani slovom a robia všetko možné, aby Trumpa očierňovali a diskreditovali a šíria o ňom neustále nezmysly a lži. Robia to však tak nápadne a tak často, že im uverí len ten, kto je naozaj hlupák.

Globalistické kruhy, ktoré práve v globalistickom usporiadaní sveta môžu produkovať pre seba nesmierne obrovské zisky, programujú mozgy ľudí na to, aby verili, že len globalizmus vytvorí nový krásny svet pre všetkých.

Čo je obrovské klamstvo, lebo pravdou je to, že bohatí sú čoraz bohatší a chudobní čoraz chudobnejší. A v globalizme to tak pôjde ďalej.

Aby globalisti mohli autokraticky vládnuť a všetko ovládať, tak potrebujú zničiť a rozložiť tradičné hodnoty a tradičnú morálku a národy zhomogenizovať a saturovať ich cudzími etnikami a islamom, čo sa im už takmer podarilo.

Proti tomu všetkému je Donald Trump a preto ho globalisti nenávidia a robia všetko preto, aby ho diskreditovali a zničili. Obama bol globalista a prisluhovač globalistov a preto bol štát všade a vo všetkom.

Trump bol zvolený predovšetkým preto, že ľudia od neho očakávali novú cestu a tá znamená „ tak málo štátu vo všetkom, ako to len je možné“.

Prezident uvádza do života také politické rozhodnutia, ktoré minimalizujú vplyv štátu na ekonomiku a na život ľudí. Ukazuje to jasne aj štátny rozpočet USAna rok 2018. Sú v ňom o.i. extrémne skrátené výdavky pre štátnu administráciu. Trump si dosadil na všetky dôležité miesta svojich ľudí, ktorým absolutne dôveruje a ktorí dôkladne realizujú demontáž Obamovho politického dedičstva.

Americký prezident sa presadil aj v spore o zákaze vstupu utečencov do USA.

Najvyšší súd USA, Supreme Court rozhodol pred niekoľkými dňami, že rozhodnutie prezidenta nie je v rozpore so zákonom a vstúpilo do platnosti.

Keď teraz ľudia napr. v Nemecku vedia a vidia, koľko chaosu, neistôt,obáv, strachu a mŕtvych zabitých terorom islamu a znásilnených žien krajine prinieslo nekontrolované vpúšťanie utečencov, tak môžu americkému prezidentovi len gratulovať za jeho odvahu, s ktorou sa proti všetkým prekážkam zo strany globalistov snaží zvýšiť bezpečnosť Američanov.

Pravým utečencom je potrebné pomáhať. Učí nás to humanizmus i kresťanstvo.

Treba ale neustále prízvukovať aj to a či práve to, že nekonečnú biedu vo svete, milióny utečencov, zničenie Sýrie, Lýbie, Iránu a ďalších území vo svete, vznik teroristických islamistických organizácií a s tým spojenú nesmiernu nenávisť voči Západu spôsobuje práve brutálny a bezohľadný globalizmus.

 

Americkí globalisti robia všetko aj preto, aby blokovali spoluprácu Trumpa s Putinom a robia to naozaj veľmi rafinovane a kde len môžu, tam svojmu prezidentovi „zväzujú ruky“.