2. časť: Nemecko sa stalo domovom džihadistov. Len náhoda pomohla k nedávnemu zatknutiu niekoľkých

06.09.2017 12:27

„1, 5 milión tzv. utečencov, ktorí sú v krajine, čoraz viac ničia Nemecko násilím, terorom, sexuálnymi atakmi a znásilňovaniami žien. Každý druhý Nemec sa cíti byť ohrozený a najvyššia šéfka Nemecka, Merkel, k tomu všetkému len mlčí.“

Koľko džihadistov je v Nemecku naozaj, to nevie nikto. Oficiálny údaj hovorí, že ich je okolo 10 000. Ak by ich naozaj bolo „len“ toľko, aj tak je to obrovský počet, ktorý desí.

Šťastné Slovensko, ktoré takéto problémy (zatiaľ ešte) nemá. Potrebujeme preto politikov, ktorí urobia všetko preto, aby k nám neprišli utečenci takým nekontrolovaným spôsobom, ako to presadila svojou katastrofálnou utečeneckou politikou kancelárka Merkel, na následky ktorej Nemecko čoraz viac trpí, a to tak finančne, ako aj spoločensky.

Nemecká spoločnosť bola a stále aj  je intenzívne infiltrovaná množstvom nevzdelaných a brutálne kriminálnych utečeneckých živlov, ktoré ju sťahajú čoraz nižšie v rôznych jej štruktúrach a ktorí nie sú a nebudú nikdy integrovateľni.

Každému, kto tvrdí, že islam nemá nič spoločné s terorizmom a so snahou presadiť sa všade ako jediná pravá relígia, odporúčam, aby išiel stráviť niekoľko dní do nejakého nemeckého veľkomesta do štvrte, kde žijú prevažne len moslimovia, ako napr. do berlínskeho Neukölnu (kde aj policajti chodia len  vo väčších skupinách) a potom bude vidieť isté veci pod iným zorným uhlom, ak má čo len štipku zdravého a objektívneho rozumu.

Pre mňa neexistuje nijaký iný islam, len islam politický, a to je islam rozpínavý a pohlcujúci všetko a všade. A je úplne jedno, či ide o jeho šiitistickú alebo sunistickú formu.

Nikdy som nepopieral, že sú aj umiernení a tolerantní moslimovia – poznám niekoľkých osobne a vážim si ich a rešpektujem veľmi, ako žijú svoj vlastný islam – ale to je len mizivá minorita.