CIA priznalo: USA sú plne zodpovedné za krviprelievanie v Sýrii

29.12.2016 00:37

V Bielom Dome sa rýchlo „s-trump-ieva“ . Je to dôvod, že šéf CIA Brennan teraz po prvý raz po 6. rokoch brutálnej vojny v Sýrii priznal zločineckú zodpovednosť Obamovej a Clintonovej Ameriky na zbesilom a nezmyselnom krviprelievaní?

Dokonca povedal niečo, čo by som nikdy nečakal (veď „roduverní“ Američania s bezcharakterným charakterom CIA a typy vojakov, ktorí mučia väzňov v Guantaname sú podobne vydrezúrované kreatúry, ako boli Hitlerovi šergovia):

„Cítim istú zodpovednosť za strašné krviprelievanie v boji o Sýriu.“

Všimnite si, že zdôraznil, že išlo o boj o Sýriu. To znamená, že Američania bojovali o Sýriu a teda si ju chceli uzurpátorsky prisvojiť a Asada zavraždiť, ako to už urobili s prezidentami Lýbie i Iraku.

John Brennan to teraz priznal v rozhovore pre NPR. Som si absolútne istý, že ešte pred rokom, keď ešte naplno vládol veľký posol mieru „Nobelovec“ Obama (a len málokomu sa čo len snívalo – ako napríklad mne – že vyhrá Trump a nie Hillary), by sa to nebol odvážil povedať. Celé roky, od 2011, kedy USA pomocou tzv. sýrskej opozície prepadli Sýriu, tam krvavo vyčíňala aj  CIA.

Západné médiá k tomu i k americkej agresii len mlčali a všetko prekrúcali. Niektoré médiá o tom ani nevedeli ( ako viaceré slovenské a české) a naivne verili americkej propagande. Iné zas o tom vedieť „nechceli“ (nemecké). Veľké množstvo žurnalistov z tzv. slobodných médií sú len kúpenými zbabelcami.

Brennan povedal skrúšeným hlasom, že veľmi ľutuje, že sa situácia v Sýrii vyvinula tak, ako sa vyvinula a že CIA preto nemohla zohrať žiadnu pozitívnu rolu.

Čo tieto slová v skutočnosti znamenajú, to predpokladám, musí byť každému jasné. Obama ho určite za tieto slová nepochváli, ale teraz, keď „tmavý anjel mieru“, už de fakto nemá moc, tak si chudák Brennan chcel odľahčiť zakrvavené svedomie aspoň touto spoveďou. Rozhrešenie mu ale neudelí nikto.

Šéf CIA sa ešte posťažoval na to, že sa nedokáže mentálne, ani emocionálne odpútať od rôznych situácii v Sýrii, ktoré ovplyvnil. To znamená také situácie, ktoré sám navodil a ktoré pošpinili jeho ruky i jeho svedomie krvou tisícok nevinných.

Bývalý indický veľvyslanec v Sýrii V.Haran – ktorého v sýrskom konflikte možno naozaj považovať za absolútne neutrálnu osobu – povedal, že v Sýrii nebola a nie je žiadna regulérna opozícia, za ktorú sa tí, ktorí bojovali proti Asadovi, vydávali. V podstate to boli len bandy platených žoldnierov, ktorých najalo a platilo zahraničie (šikovný diplomat, ktorý sa vyhol tomu, aby povedal USA). Asad je obľúbený ešte viac, ako bol pred začiatkom bojov. Haran to povedal pre médiá DWN.

Západ stále tvrdil, že v Sýrii sa koná boj šiitov proti sunnitom a že Asad kruto potláča sunnitov. To ale nebola pravda, len ďalšia lož z dielne Baraka Obamu.

Mimochodom tento notorický klamár (klamal celé roky svoj národ s emocionálnou vetičkou: yes, we can. Odkukala ju aj Merkel, trochu pozmenila a tiež klamala svoj národ so svojím: wir schaffen es) včera veľkohubo prehlásil, že keby mohol kandidovať na prezidenta aj tretí krát, tak by určite vyhral. Chudák – proti Donaldovi by bol prehral ešte hanebnejšie ako Hillary.

Pokračujem ďalej o Sýrii.

V Sýrii žije okolo 50 percent sunnitov a veľká časť z nich podporuje Asada. Okrem toho tam žijú Maroniti, kresťania, Asýrčania, Kurdi, Alaviti, Drúzi. A všetky tieto minority bez výhrad podporujú Asada.

Teraz ale na hanbu „spovedajúceho sa„ a svoje krvavé hriechy ľutujúceho Brennana treba dodať, že svoju ľútosť prejavil až teraz, keď v súvislosti s dobytím Aleppa Putin a Asad obvinili rebelov, že sa dopúšťali v Aleppe množstva beštiálnych vrážd a mučení na civilnom obyvateľstve. Hovorí sa aj o masových hroboch, ktoré tam našla sýrska armáda.

Hanba západným médiám. Celé mesice nás kŕmili tým, ako Rusi bombardujú nemocnice a sýrska armáda vraždí nevinných. Opakom ale je pravda – strašná pravda.