2. časť: Afgánec sa obhajuje na nemeckom súde za znásilnenie a vraždu

15.09.2017 23:21

"Už poobede som vyfajčil množstvo marihuanových cigariet a pil veľa vodky. Večer som si kúpil v jednom parku pri stanici (kvôli vysokej kriminalite je to obávaný a vykričaný park) 2 gramy hašišu a s priateľmi si ho rozdelil a spolu sme ho užili. Neskoro večer som navrhol priateľom (utečencom), aby sme išli do baru. Tí si to pred barom rozmysleli a išli niekde inde. Ja som navštívil bar sám a pil som až do nemoty, až ma napokon barkeeper vyhodil na ulicu. Potom som sa vybral do jednej diskotéky, neďaleko stanice. Tam ma  ale nevpustili, lebo som podľa nich nebol vhodne oblečený. Tak som sa s nimi pobil. Moja hrdosť a česť utpeli veľkú ranu a so zúrivosťou v bruchu som sa vydal na cestu domov.

Sadol som do električky, ktorá ma doviezla kamsi na konečnú pri rieke Dreisam. Cítil som sa mizerne a slabo. Kráčal som bezcieľne popri nej. V diaľke som odrazu zbadal niekoho na bicykli, ako smeroval oproti mne  (bola to 19 ročná Mária L.). Keď ma osoba míňala, tak som vrazil zboku do jej bicykla. Až keď spadla na zem, tak som si všimol, že to bolo dievča a pekné. Dievčina začala veľmi kričať. V panike som jej dal ruku na ústa a začal som ju škrtiť šálom a vliekol som ju dole k rieke. Po minúte sa prestala hýbať. Bola veľmi pekná. Povedal som si – budem mať s ňou sex. Nedostal som ale erekciu a tak som vsunul do jej vaginy ruku a ukájal sa tak (obžaloba uviedla už pred procesom, že telo mladej ženy vykazovalo ťažké vnútrovaginálne poranenia a neskôr prokurátor povedal, že presvedčený, že Mária bola najprv znásilnená a potom zavraždená). Potom som mŕtve telo vrhol do rieky a zmyl si krv a šiel som domov a uložil sa spať.“

Vrah a znásilňovateľ si obhajobu dobre skonštruoval. Ale skutočná pravda je iná.

Moja spolupracovníčka, ktorá cestovala do Freiburgu a po súdnom pojednávaní hovorila s niekoľkými domácimi Freiburčanmi, sa dozvedela o.i. aj nasledovné:

„Obeť a Hussein sa poznali. Dievča chodievalo z idealizmu pomáhať do domu utečencov a podporovalo aj rôzne aktivity mesta pre utečencov. Tam aj spoznala Husseina, ktorý jej nadbiehal a chcel sa s ňou stretávať. Ona ale bola veľmi priateľská nielen k nemu, ale ku všetkým utečencom, a nejavila bližší záujem špeciálne o neho. To zrejme urazilo jeho islamskú mužskú „hrdosť“, a tak nestiahol z bicykla náhodne mu celkom neznámu osobu, ale číhal tam práve len na ňu. Podľa všetkého bol informovaný, že tade nad ránom pôjde domov na bicykli.“

Lož je aj to, že  vraj „súložil“ až s mŕtvou. Fakt je, že ju najprv brutálne znásilnil, potom zavraždil a hodil do rieky, pričom si bol istý, že ho nikdy nechytia. Keďže ho policajti usvedčili zo zločinu až po dlhej dobe, tak si ľahko mohol vymyslieť historku , že bol predrogovaný a totálne alkoholizovaný, keď spáchal svoj strašný čin a vyhasil život mladej krásnej ženy.

To všetko spochybnila aj obžaloba. A je presvedčená, že žena po znásilnení ešte žila.

Z obrovských miliard, ktoré Nemci musia (aj tí, ktorí nechcú, a to celé len preklínajú) dávať na utečencov, ide mnoho miliónov napr. aj na takéto procesy, ktorých je veľa, pričom nie každé znásilnenie utečencom príde na súd. Mnoho ostane zamlčaných alebo utajených!

V tomto prípade ide o veľký proces, ktorý bude trvať až do decembra a súd na to určil až 16 dní. Vypočutých bude 45 svedkov a 10 špecialistov-odborníkov, ktorí sa pokúsia vyvrátiť lži obžalovaného.

Hussein prišiel do Nemecka v novembri 2015 a tvrdil, že nemá žiadne dokumenty a že prichádza priamo z Afganistanu. Ako sa neskôr ukázalo, klamal a klamal aj pri udaní svojho veku. Povedal, že má len 16 rokov.  Súd teraz vychádza z toho, že má v každom prípade aspoň 20 rokov. Pred príchodom do Nemecka už žil v Grécku, kde bol v roku 2013 odsúdený na 10 rokov, lebo na morskom pobreží vytrhol z ruky mladej ženy, 20 ročnej študentky, kabelku a potom ju strčil z brala do 10 metrovej hĺbky. Utrpela ťažké zranenia a dlho sa liečila.

Nepochopiteľným spôsobom bol z väzenia v októbri 2015 predčasne prepustený, pričom sa mal pravidelne hlásiť u miestnej polície. Neuveriteľná hlúposť a naivita gréckej justície. Už o niekoľko dní bol v Nemecku, kde sa vydával za utečenca z Afganistanu.

Nasledovné riadky spred niekolkych dní sú od nemeckého blogera, ktorého dobre poznám. Niekdajší žurnalista, ktorý chcel písať nezávisle –  ale nesmel. Vzdal to a dnes sa živí iným spôsobom:

……Und siehe da: BILD „entdeckt“, was ihre längst nicht mehr heimliche, unheimliche oberste Chefin, Angela Merkel seit zwei Jahren unter eilfertigem Gehorsam von SZ, FAZ, WELT, SPIEGEL und eben BILD unter den Teppich kehrt (und der SPD-Martin fegt stumm und beflissen mit): 1,5 Millionen „Flüchtlinge“, die Deutschland immer weiter zerstören: “Gewalt, Terror, Sex-Attacken: Jeder Zweite fühlt sich schutzlos“……..

 

Preložím skrátene: Bild odrazu „objavil“ to, čo jeho najvyššia šéfka Merkel už dva roky za usilovnej pomoci SZ,FAZ, Welt, SPIEGEL a BILD zatajuje: 1,5 milión utečencov ničí Nemecko čoraz viac: Násilie, teror, sex-ataky: Každý druhý sa cíti vydaný napospas………….

Chce sa Bild oslobodiť od merkelovských príkazov? A postupne akceptovať aj „opačný breh“, včítane AfD?

Môj článok uzavriem týmto:

 V Lipsku – kde bola nedávno utečencom znásilnená a zabitá 55 ročná žena, ktorá chodievala behať do neveľkého lesíka na okraji mesta – bezmocná polícia začala oficiálne odporúčať ženám naliehavo, aby nebehali same, ale minimálne v trojici, alebo spolu so spriatelenými mužmi. Som si istý, že túto radu preberú aj polície v iných mestách Nemecka.

Merkel i vláda k tomu len mlčia.